60

Facebook-analys av

Halmstad Hammers HC

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Halmstad Hammers HC. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Halmstad Hammers HC publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
51
Frekvens
76
Följare
2,2K
Interaktioner
5,2K
Interaktioner per inlägg
52,0
Interaktioner per följare
2,4
Inlägg per vecka
8,3

Vinnarinlägg

Halmstad Hammers HC

EN ALLA TIDERS GRINDSLANT! (Dela gärna!) En av hockeyårets höjdpunkter är Grindslanten, som innebär att företag och privatpersoner sponsrar matchen och inträdet är fritt för publiken! Så ta med dig vännerna, jobbarkompisarna, släkten och grannarna för att se Hammers möta Tyringe…

295 interaktionspoäng på 2 199 följare
Halmstad Hammers HC

TÄVLING! Gissa publiksiffran på fredagens GRINDSLANT och var med och tävla om att vinna en gratis hyrbil under en weekend från Laholms bilaffär! Henrik berättar här hur du ska göra för att delta i tävlingen: Gilla och dela inlägget samt gissa publiksiffran och skriv det i…

248 interaktionspoäng på 2 199 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Halmstad Hammers HC

Hammers i underläge 1-3 efter två perioder. Hammers tod ledningen i första perioden men sedan gjorde hemmalaget tre på rad i den perioden. Andra perioden sedan mållös.

4 interaktionspoäng på 2 199 följare
Halmstad Hammers HC
6 interaktionspoäng på 2 199 följare
8 dagar sedan

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.