58

Facebook-analys av

Karlströms stall och maskinstation

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Karlströms stall och maskinstation. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 16 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Karlströms stall och maskinstation publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
52
Frekvens
56
Följare
1,7K
Interaktioner
4,6K
Interaktioner per inlägg
129
Interaktioner per följare
2,7
Inlägg per vecka
2,8

Vinnarinlägg

Karlströms stall och…

Tävling! Vi lottar ut ett lammskinn här ifrån gården. För att vara med att tävla: ????gilla vår sida, ????dela inlägget och ????tagga tre vänner i kommentarsfältet nedan. Vinnaren presenteras kvällen före julafton. Lycka till ❤

2 025 interaktionspoäng på 1 742 följare
Karlströms stall och…

Mjuka paket ❤Fram till jul kostar vita skinn 1000kr. Passa på att delta i vår tävling, vinnaren som får ett skinn dras på Lördag ????????(gå in på vår sida för att delta)

165 interaktionspoäng på 1 742 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Karlströms stall och…

Inga badkrukor här inte ????????????

30 interaktionspoäng på 1 742 följare
Karlströms stall och…
33 interaktionspoäng på 1 742 följare
2 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.