64

Facebook-analys av

Villa Ekeliden

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Villa Ekeliden. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 28 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Villa Ekeliden publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,5 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
70
Följarskara
52
Frekvens
52
Följare
1,5K
Interaktioner
1,2K
Interaktioner per inlägg
70,5
Interaktioner per följare
0,8
Inlägg per vecka
1,5

Vinnarinlägg

Villa Ekeliden

SNABBTÄVLING???? Vinn 2 biljetter till matchen mellan Färjestad- Växjö på Löfbergs arena på torsdag???? Allt du behöver göra är att gissa rätt antal marknadsgodisar i burken på bilden, kom gärna hit om ni vill beskåda den på riktigt. Om ingen gissar rätt antal, så är det den som…

141 interaktionspoäng på 1 456 följare
Villa Ekeliden

⭐Tusen tack alla ni underbara människor som förgyller dagarna för oss på Ekeliden ❤ Det har varit ett omtumlande, svårt och spännande år att ta över efter Patricia???? Hoppas vi ses även nästa år ⭐ Gott Nytt År ⭐❤

115 interaktionspoäng på 1 456 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Villa Ekeliden

ONSDAG ! ???? Missa inte att komma och se och höra Anders Jacobsson berätta om sin nya bok Mica. Anders finns på Villa Ekeliden mellan 16-18, kom i tid för det kan bli trångt ???? Välkommen ❤

10 interaktionspoäng på 1 456 följare
Villa Ekeliden
14 interaktionspoäng på 1 456 följare
2 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.