63

Instagram-analys av

Studio Epic

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Studio Epic. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Studio Epic publicerar ett inlägg igenomsnitt 12,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
51
Frekvens
90
Följare
1,4K
Interaktioner
7,5K
Interaktioner per inlägg
61,8
Interaktioner per följare
5,5
Inlägg per vecka
12,1

Vinnarinlägg

Studio Epic

Blonde ???? Swipe fore before pic???????? Made by Patricia #studioepic #wellalife #wella #color#blonde

267 interaktionspoäng på 1 374 följare
Studio Epic

We absolutely love this girl and her hair ????❄️ Made by Johanna Larsson #studioepic #wella #wellalife #iceblonde #pinkhair

173 interaktionspoäng på 1 374 följare

Förlorarinlägg

Studio Epic

????soft balayage???? Made by Paulina #studioepic #balayage #wella #wellacolor #wellalife

12 interaktionspoäng på 1 374 följare
Studio Epic

Grymma julerbjudanden på salongen från Kérastase, gäller hela December

20 interaktionspoäng på 1 374 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.