61

Facebook-analys av

Stora Coop Kalmar

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Stora Coop Kalmar. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Stora Coop Kalmar publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
51
Frekvens
67
Följare
1,0K
Interaktioner
3,3K
Interaktioner per inlägg
33,0
Interaktioner per följare
3,2
Inlägg per vecka
5,8

Vinnarinlägg

Stora Coop Kalmar

VINN RESVÄSKAN!✨ Gissa hur många KLEENEX näsdukar orginal vi säljer under hela februari månad och denna väska kan bli din:)???? Gilla och dela detta inlägg. Den lyckliga vinnaren presenteras den 1 mars???? Stort lycka till allihop!???? psst...Vi säljer dem för endast 10 kr nu i februari....

563 interaktionspoäng på 1 039 följare
Stora Coop Kalmar

Vinn julskinkan!???????? Gissa vikten på skinkan som Amanda håller i och den kan bli din:) Gilla Stora Coop Kalmars facebooksida Gilla inlägget och dela???? Tävlingen pågår från den 10/12-17/12 (Är det fler som gissar rätt,så dras vinnaren bland dem) Stort lycka till!

469 interaktionspoäng på 1 039 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Stora Coop Kalmar

God morgon!???? Här kommer vår DR för denna vecka:) Vi syns i butiken!???? ♀️

1 interaktionspoäng på 1 039 följare
Stora Coop Kalmar

Godmorgon!???? Här kommer vår DR för denna vecka:) Välkomna in till oss!????

3 interaktionspoäng på 1 039 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.