60

Instagram-analys av

Butiq H&H

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Butiq H&H. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 21 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Butiq H&H publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
51
Frekvens
61
Följare
1,5K
Interaktioner
1,4K
Interaktioner per inlägg
118
Interaktioner per följare
0,9
Inlägg per vecka
4,2

Vinnarinlägg

Butiq H&H

Lovley ????✨ är denna blus !! Härliga vår välkommen #nyheter #butiqhh#hörnefors #hope2seeu

171 interaktionspoäng på 1 532 följare
Butiq H&H

Nu ni ???????????? finns dessa fantastiska byxor i butiken 499kr ( ring så skickar vi ????) rosa,svart el leo storlek S-XL ????

168 interaktionspoäng på 1 532 följare

Förlorarinlägg

Butiq H&H

Vårens färger från soyaconcept ???? #härligatider #vårnyheter #vårnyheter #soyaconcept #butiqhh #hope2seeu

58 interaktionspoäng på 1 532 följare
Butiq H&H

Varför inte en sådan här liten goding från Freequent finns i rosa & marinblå #vårenärpåväg #trodetellerej #vårnytt #hope2seeu

77 interaktionspoäng på 1 532 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.