68

Instagram-analys av

Naturkompaniet

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Naturkompaniet. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*68, vilket är 36 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Naturkompaniet publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Naturkompaniet för oengagerande inlägg. De 24871 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Naturkompaniet. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
46
Följarskara
96
Frekvens
59
Följare
24,9K
Interaktioner
14,4K
Interaktioner per inlägg
626
Interaktioner per följare
0,6
Inlägg per vecka
3,4

Vinnarinlägg

Naturkompaniet

Vi avrundar kvällen med en bild från ett vintrigt Sarek. Hoppas ni får en riktigt fin julhelg med mycket värme, och tid att planera kommande vinteräventyr! ????????????????????????⛸⛷ Foto: @inivildmarken #naturkompaniet #äventyr #vinteräventyr #sarek #fjäll

1 132 interaktionspoäng på 24 871 följare
Naturkompaniet

Devolds klassiska ulltröja med vackert mönster. Tröjorna tillverkades ursprungligen till fiskare och andra arbetare som utsattes för det hårda klimatet längs den norska kusten. #naturkompaniet #julklappstips @devoldofnorway

689 interaktionspoäng på 24 871 följare

Förlorarinlägg

Naturkompaniet

En bra snöspade är ovärderligt när snöstormen viner på fjället, men också att ha i bakluckan på bilen om du kör fast. #naturkompaniet #julklappstips #blackdiamond

353 interaktionspoäng på 24 871 följare
Naturkompaniet

Handstickad tumvante från märket Dinadi, ett socialt ansvarstagande företag med stort fokus på att ge etiska och värdiga arbetsmöjligheter till kvinnor i Nepal. #naturkompaniet #julklappstips #friluftsliv

358 interaktionspoäng på 24 871 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.