67

Instagram-analys av

IF Elfsborg

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från IF Elfsborg. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 33 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. IF Elfsborg publicerar ett inlägg igenomsnitt 10,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
64
Frekvens
85
Följare
14,5K
Interaktioner
17,3K
Interaktioner per inlägg
721
Interaktioner per följare
1,2
Inlägg per vecka
10,7

Vinnarinlägg

IF Elfsborg

IF Elfsborg har sorg. Carl-Axel Ekman, ikonisk före detta klubbläkare i IFE, förgrundsgestalt till Elfsborgs samhällsarbete i Vi Tillsammans och vida känd för sin outtröttliga kamp för kvinnorna i Garissa, har avlidit vid en ålder av 95 år. Våra tankar går till Carl-Axels anhöriga. Vila i frid.

1 631 interaktionspoäng på 14 452 följare
IF Elfsborg

IF Elfsborgs 18–åriga forwardstalang Marokhy Ndione flyttas upp till gulsvarts A–trupp. Stort grattis Marokhy och kör hårt! Läs mer på elfsborg.se! #Elfsborg #ViTillsammans

1 609 interaktionspoäng på 14 452 följare

Förlorarinlägg

IF Elfsborg

De sista, skälvande timmarna på 2017 betyder också att de fantastiska priserna för seriebiljett på Elfsborgsläktaren snart upphör och återgår till ordinarie pris. Fram till tolvslaget i dag är det helt OTROLIGA priser på seriebiljetter till Elfsborgsläktarens ståplats, så ta chansen…

181 interaktionspoäng på 14 452 följare
IF Elfsborg

Härliga Elfsborg, säg finns det nått bättre gäng? Klart det inte gör! Vi vill ha med alla er gulsvarta hjältar och ert stöd under säsongen 2018!  Köp din seriebiljett på sittplats i dag och häng med på vår nya resa, så gör vi det här tillsammans! #Elfsborg #ViTillsammans LÄNK TILL…

295 interaktionspoäng på 14 452 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.