66

Instagram-analys av

H:stams goda

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från H:stams goda. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. H:stams goda publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
76
Följarskara
50
Frekvens
49
Följare
1,2K
Interaktioner
3,5K
Interaktioner per inlägg
176
Interaktioner per följare
3,0
Inlägg per vecka
1,0

Vinnarinlägg

H:stams goda

"Det fantastiska brödet" är sannerligen alltid lika fantastiskt! Receptet finns på vår hemsida och kommer från vår älskade @bippe51 ❤️ #brödglädje #hembakat #hstamsbakar #bröd #nybakat

325 interaktionspoäng på 1 179 följare
H:stams goda

Igår fick vi äran att laga maten efter glassprovning hos @hollandersglass Bland annat serverades dessa små mumsbitar: Marinerade räkor med mangochilifärskost på potatisbotten ???? Stort tack till Jocke och Eva-Lena för en riktigt trevlig kväll!

254 interaktionspoäng på 1 179 följare

Förlorarinlägg

H:stams goda

Dags för winemakersdinner med @xwine.se och @artisanwines #nutrivsvi #xwine #hstamspåäventyr #winemakersdinner

79 interaktionspoäng på 1 179 följare
H:stams goda

Korv och Champagne - en perfekt kombo!! ????????

104 interaktionspoäng på 1 179 följare

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.