55

Facebook-analys av

Ölandsveckan

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Ölandsveckan, baserad i Borgholm i Kalmar län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*55, vilket är 10 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Ölandsveckan publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,2 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
54
Frekvens
51
Följare
3,8K
Interaktioner
474
Interaktioner per inlägg
79,0
Interaktioner per följare
0,1
Inlägg per vecka
1,2

Vinnarinlägg

Ölandsveckan
150 interaktionspoäng på 3 803 följare
2 mån sedan
Ölandsveckan

Årets soligaste ;) och Sveriges äldsta dansbandsvecka på Lundegård är för många årets härligaste vecka med dans, vänner och campingliv för hela familjen på vackra Öland Vi kan även i år presentera några av Sveriges bästa dansband och vi kommer självklart att bjuda på ett…

108 interaktionspoäng på 3 803 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Ölandsveckan

God morgon!! Nu har datumet passerat för de flesta av er att betala anmälningsavgiften. På måndag börjar vi att avboka de bokningar som inte är betalda, då kölistorna till el tomter och stugor är enormt långa. Med vänlig hälsning, Lundegård Camping.

46 interaktionspoäng på 3 803 följare
Ölandsveckan

Hej alla :) Nu är det dags att börja planera sommarens bästa semester Vi kommer att kicka igång årets dansvecka med Expanders som vann årets dansbandsgrammis 2018 Stort Grattis från Ölandsveckan :) Expanders delar premiärdagen med Voyage och sedan fortsätter vi veckan med lika…

51 interaktionspoäng på 3 803 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

En härlig dansvecka där goa , dansglada, vänliga, nya och gamla vänner träffas för att under en vecka leva tillsammans med dans, sol och bad och grillat ;-)