61

Facebook-analys av

Helens Hundträning

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Helens Hundträning. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Helens Hundträning publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
65
Följarskara
50
Frekvens
53
Följare
1,1K
Interaktioner
4,0K
Interaktioner per inlägg
73,2
Interaktioner per följare
3,6
Inlägg per vecka
1,9

Vinnarinlägg

Helens Hundträning

Guidetti och jag tackar er alla som valt att gå kurs på Helens Hundträning det har varit ett magiskt år, mitt första år då jag enbart jobbat med hund så roligt och så utvecklande. 2018 kommer ni hitta nya kurser bla. brukskurs där vi varva lydnad/spår, skogsdag, grundkurs för valpar mot…

219 interaktionspoäng på 1 119 följare
Helens Hundträning

Så roligt att få bjuda sina kursare på tårta och dela den stora glädjen att Guidetti i helgen blev Svensk Vinnare på utställningen i Stockholm.

190 interaktionspoäng på 1 119 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Helens Hundträning

BOKAD återbud på valpkurs start 14 december i Göttorps Bygdegård (inomhuskurs) kl 17.30 pga av sjukdom. Pris:1395:- Skicka mig mig PM eller ring 0708851319 vid intresse. Med Vänlig Hälsning Helens Hundträning

10 interaktionspoäng på 1 119 följare
Helens Hundträning

Har du en hund som tar kommandot över era promenader? Nosar? Drar i kopplet? Skäller? Kortkurs på två gånger för er där jag ger er verktyg hur man får hunden att följa er så era promenader blir trevliga. Vi jobbar både med och utan störningar. Kursdagar: 25 november & 9 december 12-14…

14 interaktionspoäng på 1 119 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.