60

Facebook-analys av

Uppsala Sport & Profil

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Uppsala Sport & Profil. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 21 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Uppsala Sport & Profil publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,7 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
64
Följarskara
51
Frekvens
52
Följare
1,2K
Interaktioner
1,3K
Interaktioner per inlägg
40,3
Interaktioner per följare
1,1
Inlägg per vecka
1,7

Vinnarinlägg

Uppsala Sport & Profil

Vi är under de närmsta åren stolt sportleverantör till Östervåla hockey, klubben som har levererat spelare ända till NHL. Tack Marcus Ahlezon o övriga i klubben som tror på oss????????

117 interaktionspoäng på 1 160 följare
Uppsala Sport & Profil

JULKLAPPS LÖRDAG!

102 interaktionspoäng på 1 160 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Uppsala Sport & Profil
0 interaktionspoäng på 1 160 följare
6 v sedan
Uppsala Sport & Profil

DAGENS ERBJUDANDE!

2 interaktionspoäng på 1 160 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.