68

Facebook-analys av

Deliholkens Hörnet I Ludvika Används ej

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Deliholkens Hörnet I Ludvika Används ej. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*68, vilket är 36 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Deliholkens Hörnet I Ludvika Används ej publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
82
Följarskara
50
Frekvens
44
Följare
1,0K
Interaktioner
2,2K
Interaktioner per inlägg
147
Interaktioner per följare
2,2
Inlägg per vecka
0,9

Vinnarinlägg

Deliholkens Hörnet I Ludvika…

Då så! Det har varit på gång en längre tid! ÄNTLIGEN är alla papper påskrivna och det som vi finurlat om ett bra tag är nu verklighet. Vi kommer from i början av december att husera i denna perfekta hörnlokal där vi kommer att rikta in oss på det vi gör idag: Mat & Catering (med ett…

751 interaktionspoäng på 1 022 följare
Deliholkens Hörnet I Ludvika…

Det vart vinter i år med! ❄️ De orientaliska mattorna är på plats, bord lika så. Nu ska konst upp på väggarna, allt ifrån smärre dyrgripar till vackra loppisfynd, belysningen ljusättas och köket börjar ta sin form efter några veckors renovering. Vi är nervösa, förväntansfulla…

288 interaktionspoäng på 1 022 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Deliholkens Hörnet I Ludvika…

För er som kanske missat, kolla gärna in vår nya FB-sida!

8 interaktionspoäng på 1 022 följare
Deliholkens Hörnet I Ludvika…

Imorgon tisdag 21/11 kör vi årets sista kurs och ämnet är föga förvånande med tanke på bilden; ”Fisk & Skaldjur”. ???? Vi har några platser kvar så först till kvarn! 350 riksdaler per person och vi drar igång kl 18.00 och håller på till ca 21.00. Anmälan kan göras här via FB…

20 interaktionspoäng på 1 022 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.