64

Instagram-analys av

Fina Grejer

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Fina Grejer. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 28 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Fina Grejer publicerar ett inlägg igenomsnitt 10,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
56
Följarskara
51
Frekvens
85
Följare
1,7K
Interaktioner
2,4K
Interaktioner per inlägg
90,7
Interaktioner per följare
1,4
Inlägg per vecka
10,7

Vinnarinlägg

Fina Grejer

Nu har vi det vi gör ett tag framöver tills kylan lagt sig å snön är borta och jag öppnar butiken igen. #engelskbulldog #bulldog #bulldogpuppy

264 interaktionspoäng på 1 707 följare
Fina Grejer

Äntligen har man tid att piffa lite i hemmet. Köpte en ny matta för att skydda golvet från en galen hund som röjer. Blev jättenöjd. Blev lite mera hemtrevligt.

172 interaktionspoäng på 1 707 följare

Förlorarinlägg

Fina Grejer

Glaskula på ställning.

26 interaktionspoäng på 1 707 följare
Fina Grejer

Ljus med bibliska motiv. De här är den mindre varianten och de kostar 22kr. När ljuset brunnit ut kan man ha värmeljus i dom.

39 interaktionspoäng på 1 707 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.