71

Facebook-analys av

Vardaga

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Vardaga. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*71, vilket är 41 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Vardaga publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,5 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
80
Följarskara
58
Frekvens
52
Följare
8,8K
Interaktioner
27,6K
Interaktioner per inlägg
951
Interaktioner per följare
3,1
Inlägg per vecka
1,5

Vinnarinlägg

Vardaga

Vardaga Täppan höll under torsdagen stor invigning för sin nya frisörsalong, en plats för de boende att få bli fina och ompysslade. Salongen invigdes av två boende: 84-årige Rolf Sjöström och 87-årige Berith Larsen som är syskon och båda har arbetat som frisörer hela sina…

Vårdboende öppnar egen frisörsalong: ”En plats för egentid”

Under torsdagen invigdes Vardaga Täppans nya frisörsalong. Frisörsyskonen Rolf och Berith fick äran att klippa bandet.

3 039 interaktionspoäng på 8 788 följare
Vardaga

På Vardagas äldreboenden är djur i omsorgen ett viktigt inslag, hos oss hittar du hundar, katter, akvariefiskar och höns. Vardaga Silverpark fick i veckan besök av terapihästarna Bibbi och Asco. Ett annorlunda inslag av djur i omsorgen, som blev mycket uppskattat av de äldre. Gunnel, en en de…

Djur i vården – ett välkommet inslag

Minihästarna Bibbi och Asco besöker äldreboendet Silverpark i Täby. Therese Saarinen berättar om sina terapihästar.

2 726 interaktionspoäng på 8 788 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Vardaga
7 interaktionspoäng på 8 788 följare
2 mån sedan
Vardaga
9 interaktionspoäng på 8 788 följare
3 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.