64

Instagram-analys av

Stall Båth

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Stall Båth. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 27 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Stall Båth publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
69
Följarskara
50
Frekvens
56
Följare
1,1K
Interaktioner
1,8K
Interaktioner per inlägg
150
Interaktioner per följare
1,6
Inlägg per vecka
2,5

Vinnarinlägg

Stall Båth

När "big boss" inte kan gå ut i träskorna utan måste ta på stövlarna, då är det mycket(!!) snö. ☃️❄️ Lite snöstorm stoppar in "järngänget" hos Båth, hästarna har varit ute en sväng. Till chefens förtret kunde vi inte köra idag, har tydligen bara behövt…

207 interaktionspoäng på 1 098 följare
Stall Båth

Skönt med lite sol! ????☀️❄️

193 interaktionspoäng på 1 098 följare

Förlorarinlägg

Stall Båth

Formtoppad Möller är generös och bjuder bort sina priser ifrån gårdagen då han tog en dubbel på Eskilstuna! ????????????????????

113 interaktionspoäng på 1 098 följare
Stall Båth

Twigs Frances posar och Virunga gör....nått annat???????? när solen äntligen tittade fram efter snöstormen i Sundsvall☀️

130 interaktionspoäng på 1 098 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.