61

Facebook-analys av

Camfil Svenska AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Camfil Svenska AB. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Camfil Svenska AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
66
Följarskara
50
Frekvens
53
Följare
1,2K
Interaktioner
3,6K
Interaktioner per inlägg
75,9
Interaktioner per följare
3,1
Inlägg per vecka
1,8

Vinnarinlägg

Camfil Svenska AB

Gott nytt år önskar vi på Camfil!

288 interaktionspoäng på 1 153 följare
Camfil Svenska AB

Äta och dricka är livet! I genomsnitt får du i dig ungefär 1 kilo mat och 2-3 kilo vätska varje dag. Men du andas också! Hela 15 kilo luft får du ner i lungorna varje dag. Vi på Camfil tycker att ren luft borde vara lika självklart som ren och hälsosam mat! Läs mer här…

211 interaktionspoäng på 1 153 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Camfil Svenska AB

Den 20 oktober hittar ni oss i Östersund, på OSD Kongress, Vinterträdgården, Krondikesvägen 93 ExpoVent är mötesplatsen för dig som vill hålla dig uppdaterad med de senaste lösningarna och nyheterna inom ventilationsteknik. Är du installatör, konsult eller annan specialist inom…

11 interaktionspoäng på 1 153 följare
Camfil Svenska AB

Den 19 oktober hittar ni oss i Umeå, på Nolia konferens, Showroom, Signalvägen 3. ExpoVent är mötesplatsen för dig som vill hålla dig uppdaterad med de senaste lösningarna och nyheterna inom ventilationsteknik. Är du installatör, konsult eller annan specialist inom industri- &…

13 interaktionspoäng på 1 153 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.