65

Instagram-analys av

P4Västernorrland SverigesRadio

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från P4Västernorrland SverigesRadio. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 30 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. P4Västernorrland SverigesRadio publicerar ett inlägg igenomsnitt 13,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
52
Frekvens
95
Följare
2,2K
Interaktioner
2,6K
Interaktioner per inlägg
85,9
Interaktioner per följare
1,2
Inlägg per vecka
13,7

Vinnarinlägg

P4Västernorrland SverigesRadio

Hurra, hurra, hurra, hurra! Ikväll firades skiddrottningen Charlotte Kalla på Stora torget i Sundsvall. I morgon ca 06.18 hör du en intervju med henne i @p4vasternorrland. /Fredrik

191 interaktionspoäng på 2 223 följare
P4Västernorrland SverigesRadio

Igår invigdes årets isdrake på torget i Sundsvall.

187 interaktionspoäng på 2 223 följare

Förlorarinlägg

P4Västernorrland SverigesRadio

Agneta Norrgård tipsar om böcker att ge bort i julklapp - eller läsa själv. @p4vasternorrland @agneta_norrgard

24 interaktionspoäng på 2 223 följare
P4Västernorrland SverigesRadio

Modiga och helt utan tanke på egen vinning. Vem är årets Västernorrlänning? Rösta på din favorit! Senast vid midnatt 31 dec. Skicka sms eller vykort. All info om hur på sajten (länk i bio) ❤️

25 interaktionspoäng på 2 223 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.