66

Instagram-analys av

NU-sjukvården

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från NU-sjukvården. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 33 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. NU-sjukvården publicerar ett inlägg igenomsnitt 20,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
55
Frekvens
100
Följare
5,7K
Interaktioner
18,3K
Interaktioner per inlägg
210
Interaktioner per följare
3,2
Inlägg per vecka
20,6

Vinnarinlägg

NU-sjukvården

En del av våra patienter besväras av nedsatt aptit av olika anledningar. Vi försöker alltid tillgodose patienternas önskemål och har bland annat möjlighet att beställa s.k. önskekost från Näls kök. Här har undersköterskan Paul gjort en fin gest och lagat en omelett till en patient

488 interaktionspoäng på 5 714 följare
NU-sjukvården

Fredag = fredagsfrukost!!

441 interaktionspoäng på 5 714 följare

Förlorarinlägg

NU-sjukvården

Vill du ha en sms-påminnelse inför kommande influensasäsonger. Följ länken och registrera ditt mobilnummer:

75 interaktionspoäng på 5 714 följare
NU-sjukvården

Hej! Välkommen till oss heromarapportörer på område III. Denna vecka tar vi, Nina och Anita, hand om instagramkontot.

78 interaktionspoäng på 5 714 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.