61

Instagram-analys av

Klubbhuset Uppsala

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Klubbhuset Uppsala. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 21 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Klubbhuset Uppsala publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
54
Frekvens
73
Följare
5,2K
Interaktioner
11,9K
Interaktioner per inlägg
225
Interaktioner per följare
2,3
Inlägg per vecka
7,6

Vinnarinlägg

Klubbhuset Uppsala

Kh-Jojje behöver en ny klubba men har svårt att välja mellan dessa tre. Unihoc Textreme 26 Zone Super Airlight 26 Salming Tourlight Aero 27 Kh Edition Vilken av dessa tre klubbor tycker du att Kh-Jojje ska köra med o varför? Idag har vi öppet till 18:00, Välkommen in! #Klubbhuset…

498 interaktionspoäng på 5 219 följare
Klubbhuset Uppsala

@williamhellstroom tjuvkikar när chefen lägger ordrar på nya sortimentet från @zonefloorball och @unihocfloorball , av de lilla han såg så var de magiskt ???????? #viälskarinnebandy #tjuvkika #zonefloorball #unihocfloorball

347 interaktionspoäng på 5 219 följare

Förlorarinlägg

Klubbhuset Uppsala

Välkomna! #viälskarinnebandy

108 interaktionspoäng på 5 219 följare
Klubbhuset Uppsala

Öppet från 14:00-20:00 idag. Välkomna! #viälskarinnebandy

141 interaktionspoäng på 5 219 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.