69

Instagram-analys av

Jeanette Svedberg

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Jeanette Svedberg. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*69, vilket är 38 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Jeanette Svedberg publicerar ett inlägg igenomsnitt 11,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Jeanette Svedberg för oengagerande inlägg. De 38809 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Jeanette Svedberg. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
42
Följarskara
86
Frekvens
86
Följare
38,8K
Interaktioner
129,0K
Interaktioner per inlägg
787
Interaktioner per följare
3,3
Inlägg per vecka
11,2

Vinnarinlägg

Jeanette Svedberg

Alltså den här ungen...jag är så sjuuuuuuuk stolt idag❤️ Denna morgon sopar han hem ett enormt stipendium som innebär ett halvår på Svenska handelskammaren i London. Alltså på ett gymnasium med 2000 elever lyckas han genom sin målmedveten, sitt lugn, strukturerade tankesätt och…

1 884 interaktionspoäng på 38 809 följare
Jeanette Svedberg

Att skaffa sig ett härligt år att se tillbaka på, en dag att njuta av, en karriär att utvecklas i eller en relation att trivas i...inget kommer av sig självt! Även ”tur” är skapat, förberett omedvetet eller medvetet men den infinner sig inte bara, det är ringar av små steg man vågat…

1 354 interaktionspoäng på 38 809 följare

Förlorarinlägg

Jeanette Svedberg

Öppnar upp all post och WOW...jag måste få skryta om min fantastiskt så där super speciella vän. Ni vet hon man själv bara älskar att se komma fram och växa för att det är så hjärtligt och hon som lyfter en i både i framgång och motgång. Jag älskar min @asanyvall och jag blir så…

0 interaktionspoäng på 38 809 följare
Jeanette Svedberg

Dinner @taverna_brillo

474 interaktionspoäng på 38 809 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.