60

Facebook-analys av

Sonia Elvstål, Inspirationsföreläsare

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Sonia Elvstål, Inspirationsföreläsare. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Sonia Elvstål, Inspirationsföreläsare publicerar ett inlägg igenomsnitt 9,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
51
Frekvens
81
Följare
1,7K
Interaktioner
3,6K
Interaktioner per inlägg
36,4
Interaktioner per följare
2,2
Inlägg per vecka
9,6

Vinnarinlägg

Sonia Elvstål,…

En timme om dagen är vad jag tror stumpen klarar. Detta är tredje dagen alltså tredje timmen... o idag har jag inte ramlat varken i liften eller under åkningen. Imorgon kör jag igen... kan knappt vänta ???????????? #stolt #rookie #snowboard #nitro #standtall #amputerad

146 interaktionspoäng på 1 652 följare
Sonia Elvstål,…

Påminner om att RÖSTA på mig..är ni snälla. Jag har ännu inte nått talarförmedlingarna eller Talarforum i Skandinavien AB och detta är ett sätt för mig att prova ta mig in. Idag marknadsför jag mig själv helt men en dröm vore såklart en utbildning i retorik och att nå dom stora…

Talarforum Talang - Rösta på din favorit

Här kan du både titta på bidragen, rösta och dela dem i dina nätverk.

127 interaktionspoäng på 1 652 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Sonia Elvstål,…

Mars och april är det populärt med inspirationspass. Att en kväll få inspirera i Stockholm för att nästa dag mellanlanda i Göteborg för ett föreläsningspass, och sen kunna klämma in att ta sig vidare till Karlstad för att därefter skynda sig hem för att fira sonens 18 årsdag.. Är…

1 interaktionspoäng på 1 652 följare
Sonia Elvstål,…

Sista dagen att rösta i denna Tävling :) Alla röster uppskattas sååå mycket

Talarforum Talang - Rösta på din favorit

Här kan du både titta på bidragen, rösta och dela dem i dina nätverk.

1 interaktionspoäng på 1 652 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.