65

Instagram-analys av

ENKLA TING

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från ENKLA TING. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 30 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. ENKLA TING publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar ENKLA TING för oengagerande inlägg. De 23795 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för ENKLA TING. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
49
Följarskara
72
Frekvens
75
Följare
23,8K
Interaktioner
71,7K
Interaktioner per inlägg
652
Interaktioner per följare
3,0
Inlägg per vecka
7,9

Vinnarinlägg

ENKLA TING

God morgon Lördag....

1 557 interaktionspoäng på 23 795 följare
ENKLA TING

Galet.... Idag är det 8år sedan jag öppna upp min lilla dröm... Det tänkte vi fira, med bra erbjudande i butiken, vi bjuder alla på valfri kaffe, om ni äter lunch hos oss... Alla som handlar får en present, så vi hoppas att ni vill fira vår dag med tillsammans med oss...

1 435 interaktionspoäng på 23 795 följare

Förlorarinlägg

ENKLA TING

Silkesmatta 2*3 för någon som varit riktigt snäll eller en julklapp till sig själv....

140 interaktionspoäng på 23 795 följare
ENKLA TING

Imorgon kommer Gabbi vara på plats mellan 11-15 med Pomp de Lux kollektion... Ni kan känna & klämma & självklart beställa.... Vi håller öppet som vanligt i både butiken & caféet.... Ni som handlar har chans att vinna ett presentkort till ett värde av 1500kr & ett valfritt plagg från Pomp…

174 interaktionspoäng på 23 795 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.