63

Instagram-analys av

Lindberg Sweden

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Lindberg Sweden. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Lindberg Sweden publicerar ett inlägg igenomsnitt 11,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
51
Frekvens
89
Följare
1,9K
Interaktioner
1,7K
Interaktioner per inlägg
68,6
Interaktioner per följare
0,9
Inlägg per vecka
11,8

Vinnarinlägg

Lindberg Sweden

Vi har haft några ruskigt kalla dagar med uppemot -30°C så nu håller vi tummarna för en mildare helg med massa utelek ???????? Hoppas ni har en härlig fredagkväll! ✨ På bild: Rocky babyoverall och Roxtuna mössa.

116 interaktionspoäng på 1 897 följare
Lindberg Sweden

VÅRKOLLEKTIONEN ÄR HÄR! ????????☀️☔️ Hela sortimentet finns på webbshoppen, länk i profil! ???? // På bild: Sandhem regnoverall, Forserum regnhatt och Hillared regnvante

104 interaktionspoäng på 1 897 följare

Förlorarinlägg

Lindberg Sweden

Nästa kundbild hämtar vi från Skåne. Liten Zantino verkar trivas i vår Rocky overall ????. Vi gillar såklart och tackar massor för alla fina kundbilder vi får in ????

34 interaktionspoäng på 1 897 följare
Lindberg Sweden

Mjukt och värmande julklappstips. 30% rabatt på våra underbara merinounderställ samt fleecejackor, fleecebyxor och fleeceset. Gäller fram t o m tisdag 19 dec i vår lagerbutik i Edsbyn samt på www.lindbergsweden.se. Skynda att fynda ????????

36 interaktionspoäng på 1 897 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.