66

Facebook-analys av

Storumans kommun

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Storumans kommun. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Storumans kommun publicerar ett inlägg igenomsnitt 15,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
53
Frekvens
100
Följare
2,0K
Interaktioner
7,5K
Interaktioner per inlägg
52,9
Interaktioner per följare
3,7
Inlägg per vecka
15,2

Vinnarinlägg

Storumans kommun

Spontan fototävling! Idag har det varit en vacker vinterdag runtom i Storuman ???? Bilden nedan är från webbkameran i Tärnaby och visar månen som går upp över Gäutan och Ryfjället. Är det någon av er som varit ute och tagit några (riktiga) fina vinterbilder idag? Dela i kommentarsfältet…

257 interaktionspoäng på 2 029 följare
Storumans kommun

Årets julhjälte❤️ Ingela Tanneskog kontaktade boendet Tranan och erbjöd sig att att komma förbi två förmiddagar och fixa naglarna på damerna före jul. Hon är utbildad nagelteknolog och gjorde julfina naglar kostnadsfritt på damerna. Tack Carina Grahn-Johansson för bilden!

251 interaktionspoäng på 2 029 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Storumans kommun

Vi har en vattenläcka i Tärnaby och kommer att stänga av vattnet under måndag 18 december. De som berörs är boende i området från busstationen till Konäsvägen. Vattnet beräknas vara tillbaka senare under dagen.

1 interaktionspoäng på 2 029 följare
Storumans kommun

På fredag 1 december är det dags för årets sista frukostmöte med näringslivet. Vi kommer att prata om nya lagar som börjar gälla under 2018, till exempel nya dataskyddslagen GDPR som ersätter personuppgiftslagen och hur det påverkar dig som företagare. Vi kommer också prata om #metoo och…

1 interaktionspoäng på 2 029 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.