75

Instagram-analys av

Leksands IF

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Leksands IF. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*75, vilket är 50 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Leksands IF publicerar ett inlägg igenomsnitt 13,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
74
Frekvens
95
Följare
25,4K
Interaktioner
204,2K
Interaktioner per inlägg
1,9K
Interaktioner per följare
8,0
Inlägg per vecka
13,5

Vinnarinlägg

Leksands IF

Welcome to Sweden and Leksand Matt Carey! #leksandsif

4 493 interaktionspoäng på 25 427 följare
Leksands IF

Erik Aterius fick hatten och pucken för första seniormålet! #leksandsif

4 218 interaktionspoäng på 25 427 följare

Förlorarinlägg

Leksands IF

#Repost @leksandshockeyskola18 (@get_repost) ・・・ Vill du ha sommarens häftigaste och roligaste sommarjobb? Ta chansen att bli en del av Leksands Hockeyskolan 2018 med massa fantastiska ledare. Nu har vi öppnat upp ansökan på hockeyskolan.se #leksandsif

459 interaktionspoäng på 25 427 följare
Leksands IF

#Repost @hockeyallsvenskan_official with @get_repost ・・・ Vem är "Årets supporter" i ditt lag?! Gå in på hockeyallsvenskan.se & motivera någon du tycker är värd titeln "Årets supporter" ???????? #åretssupporter #hockeyallsvenskan

460 interaktionspoäng på 25 427 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.