56

Facebook-analys av

Ica Supermarket Borgholm

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Ica Supermarket Borgholm, baserad i Borgholm i Kalmar län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*56, vilket är 12 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Ica Supermarket Borgholm publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
51
Frekvens
53
Följare
1,6K
Interaktioner
3,8K
Interaktioner per inlägg
70,9
Interaktioner per följare
2,4
Inlägg per vecka
1,8

Vinnarinlägg

Ica Supermarket Borgholm

Hittade ett "litet" påskägg till, detta kan bli ditt om du gillar, delar och gissar rätt på vikten! Tävlingen avslutas på torsdag morgon och vinnaren meddelas kort därefter. Välkommen in till oss för att handla! PS! Clementinen är bara till för att skapa en möjlighet att gissa rätt ????

555 interaktionspoäng på 1 593 följare
Ica Supermarket Borgholm

Vi ordnar en utlottning mitt i snöyran, gilla, dela och motivera varför du eller någon du gillar ska bli vinnare av denna resväska! Tävlingen avslutas måndag morgon kl 8 och vinnaren presenteras efter det! Välkommen in till oss för att handla!

292 interaktionspoäng på 1 593 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Helsingborg 24 april, Kristianstad 26 april, Halmstad 2 maj eller Mölndal 3 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Ica Supermarket Borgholm

Förbered påskmaten redan nu, denna vecka säljer vi 2 styck ICA:s sill i glas (220gram) för 15:- Välkommen in till oss för att handla!

7 interaktionspoäng på 1 593 följare
Ica Supermarket Borgholm

Vårt middagstips denna regniga måndag blir flygande Jakob, recept finns på ica.se och den grillade kycklingen hittar du hos oss till extra bra pris denna veckan. Välkommen in till oss för att handla!

9 interaktionspoäng på 1 593 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.