59

Facebook-analys av

Skinn & Väskcenter

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Skinn & Väskcenter. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 17 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Skinn & Väskcenter publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,1 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
53
Frekvens
50
Följare
1,8K
Interaktioner
829
Interaktioner per inlägg
48,8
Interaktioner per följare
0,5
Inlägg per vecka
1,1

Vinnarinlägg

Skinn & Väskcenter

✨REA REA REA✨ På annandagen har vi öppet mellan kl 11-15???? Massor av REA upp till 50%!!!! Välkomna❤️

63 interaktionspoäng på 1 804 följare
Skinn & Väskcenter

SE HIT ALLA VÅRAN TROGNA KUNDER!! Efter fyra inköpstillfällen inom ett år, så erhåller du ett tillgodo motsvarande 20% på din totala summa du handlat för. Som du kan nyttja vid nästa inköpstillfälle. BRA VA???????? Varmt välkommen in till oss❤️

54 interaktionspoäng på 1 804 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Skinn & Väskcenter

Kom till nattöppet i Ronneby???? Butikerna öppna till kl 23 i kväll!!! Tipsrunda i butikerna Musikunderhållning på torget Julmarknad på torget Julkonsert i kyrkan Mm

12 interaktionspoäng på 1 804 följare
Skinn & Väskcenter

Dagens lucka i BLT???? Välkomna✨idag öppet till kl14, söndag 12-16

16 interaktionspoäng på 1 804 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.