68

Instagram-analys av

Ronny

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Ronny. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*68, vilket är 35 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Ronny publicerar ett inlägg igenomsnitt 15,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
51
Frekvens
100
Följare
1,7K
Interaktioner
12,1K
Interaktioner per inlägg
94,9
Interaktioner per följare
7,3
Inlägg per vecka
15,5

Vinnarinlägg

Ronny

Idag sa jag upp mig från jobbet, om någon vecka börjar jag här

310 interaktionspoäng på 1 663 följare
Ronny

Den här grabben väger för första gången på 6 år under tresiffrigt! Gått ner 15 kg i år(eller ja senaste 4månaderna) Woop Woop fitnessguru osv

243 interaktionspoäng på 1 663 följare

Förlorarinlägg

Ronny

Emoronk

31 interaktionspoäng på 1 663 följare
Ronny

Var på fatta med Cleo och juck i onsdags. Bra grejer som alla som kan borde passa på att gå på. #fatta #fattanu

37 interaktionspoäng på 1 663 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.