65

Instagram-analys av

holistictraining

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från holistictraining. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 30 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. holistictraining publicerar ett inlägg igenomsnitt 12,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
57
Frekvens
90
Följare
7,9K
Interaktioner
17,3K
Interaktioner per inlägg
283
Interaktioner per följare
2,2
Inlägg per vecka
12,1

Vinnarinlägg

holistictraining

GRACE ✨

513 interaktionspoäng på 7 891 följare
holistictraining

KRAFT

503 interaktionspoäng på 7 891 följare

Förlorarinlägg

holistictraining

Kul att hälsa på Göteborg med min föreläsning ” Ekologisk framgång” och att få en dos av yogavärldens gemenskap ✨ Bokar du med min rabattkod CeciliaG får du bättre pris! #Repost @yogagames (@get_repost) ・・・ Meet the Yoga Games Gothenburg line-up 2018????❤️???????? We are…

73 interaktionspoäng på 7 891 följare
holistictraining

INSPIRATION

128 interaktionspoäng på 7 891 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.