69

Instagram-analys av

Kiruna IF

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Kiruna IF. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*69, vilket är 38 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Kiruna IF publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
79
Följarskara
51
Frekvens
56
Följare
1,7K
Interaktioner
6,6K
Interaktioner per inlägg
301
Interaktioner per följare
3,8
Inlägg per vecka
2,6

Vinnarinlägg

Kiruna IF

Säsongen avslutas med seger 4-3 mot Teg. Det var även sista matchen för ”Liston”, en ovärderlig person för laget, som nu går i pension. Ett stort tack för din tid i klubben. Vi i Kiruna IF vill även tacka alla supportrar för den här säsongen, hoppas vi ses på lombia till hösten!…

433 interaktionspoäng på 1 739 följare
Kiruna IF

Laget tackar publiken efter en grym krigarinsats i dagens seger mot Asplöven. #hockeyettan #KIF #Kiruna

397 interaktionspoäng på 1 739 följare

Förlorarinlägg

Kiruna IF

Vilken hjälte! In och läs på hemsidan.

155 interaktionspoäng på 1 739 följare
Kiruna IF

Morgonvärmning. Killarna är taggade inför dagens match. Kom igen Kiruna!

178 interaktionspoäng på 1 739 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.