Facebook för företag (steg 1)

Är du en av dem som kollar Facebook var tionde minut? Då vet du vilket genomslag vissa företag och produkter har. Är du inte en av dem så kommer du snart bli – för att kolla hur det går för ditt eget varumärke! Varför ser du vissa annonser gång på gång men ingen som helst reklam för Agdas garnbutik? Vi lär dig knepen. Fler än 1000 företag har gått denna kurs, alltifrån små egenföretagare till stora, namnkunniga koncerner. Nu är det din tur att komma igång och tjäna pengar med hjälp av Facebook!

Röster från några kursdeltagare

Nå dina mål

Detta är en praktisk kurs i en liten grupp. Den är anpassad för dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook och som nu vill sätta i gång på riktigt. Stärk ditt varumärke och tjäna pengar på din Facebooksida.

Vi lär dig följande

  • Vad du praktiskt behöver göra för att se önskat resultat
  • Hur du lägger upp både kort- och långsiktig strategi för din satsning
  • Hur du skapar text- och bildinnehåll som hjälper dig att nå ditt mål
  • Vad som passar din målgrupp och hur du möter den
  • Att använda annonsverktyget för att få maximal framgång med dina inlägg och annonser
  • Att överblicka funktioner som är värda att fördjupa sig i för ditt företags framgång
  • Facebooks algoritmer och hur du använder dem till egen nytta för att se till att ditt meddelande når fram

Du som befinner dig på en högre nivå kunskapsmässigt bör titta närmare på Facebook 2- eller Instagram-kurserna. Vi har även andra kurser i digital kommunikation.

Varje kursdeltagare får tillgång till vår mycket omtyckta Alumni-grupp på Facebook med fler än 700 medlemmar, där man kan ställa frågor till våra experter och även övriga kursdeltagare.

Förutsättningar

Du jobbar över WiFi på egen dator.
Klockslag: 08:45-16:00
Investering: 6 450 kr exkl. moms. Lunch och fika ingår.

Kursledaren Rickard Eriksson

Kommunikationsgurun och serieentreprenören Rickard Eriksson har arbetat med kommersiell kommunikation i sociala medier i 20 år. Han grundade själv världens första sociala medium på webben – LunarStorm, och är lika djupt fascinerad av sociala medier än idag. Nu som medgrundare av Nischad Utbildning där han utbildat 800+ företag. Du finner självklart Rickard på Facebook, där han följs av 12 000 personer.

Röster från tidigare deltagare

Eva Stenström

En mycket bra utbildning - bra upplägg och bra lärare. Jag har själv ingen företagssida - var på utbildningen för en kunds räkning. Min spontana reaktion är - den här kursen borde alla gå - alla som använder f för att kommunicera med kunder eller andra intressenter. Visst kan man göra saker själv men på denna kuars får man så många tips och trix för att få det mer intressant och effetktivt. Dessutom är det en kurs i kommunikation och marknadsföring vilket jag uppsakttade. Trevlig grupp, öppna människor från olika typer av företag vilket ger mervärde. Jag kommer definitivt att rekommedera denna utbildning.

Mikaela Fenner Alsin

En mycket bra och praktisk utbildning med handfasta råd som direkt kan användas i verksamheten. Kursledaren Richard är mycket inspirerande, kunnig och bjuder på sig själv. En kurs jag varmt kan rekommendera!

Karin Pilstrand · Hotell Gästis

Jag kan verkligen rekommendera kursen "Facebook steg 1" med Rickard Eriksson. Den var väldigt pedagogiskt upplagd med bakgrundsfakta och konkreta exempel - presenterat på ett lättsamt sätt med glimten i ögat.

Evelina Johnsson

Mycket givande utbildning i Facebook. Här får ni dem konkreta tipsen som annars är så svåra att få tag på. Inspirerande och kunnig föreläsare. Rekommenderas varmt till alla som vill arbeta mer med sin facebook sida.

Malin Jansson

Perfekt nivå för mig, som ligger på medelnivå rent generellt vad gäller sociala medier överlag, en del hade jag koll på men det mesta kommer verklgen hjälpa mig i mitt arbete att skapa en strategisk plan för mitt arbete som marknadsansvarig. Stor hjälp i långsiktigt arbete med många bra tips och detaljer "att tänka på". Tack för en mycket givande dag!

Anna Andersson

Gick Facebook steg 1 och kände att jag fick lite mer konkreta tips på hur jag bättre kan använda Facebooks alla verktyg för marknadsföring. Känns även bra att man även efter kursen har tillgång till ett forum där man kan få hjälp och ställa frågor. Ser fram emot att gå steg 2.

Johanna Lassnack

Mycket bra och utvecklande utbildning som ger viktig kunskap och öppnar ögonen för nya sätt att marknadsföra sig!

Sofia Tölander

jag är jättenöjd med kursen. Pedagogisk och bra föreläsare. Jag tyckte själv att jag hade ganska bra koll på marknadsföring i sociala medier men på denna kurs fick jag lära mig mycket! Många bra tips, idéer och fakta. Roligt med en liten uppgift att göra också. Tack för en givande dag!

Glenn Pålsson

@Rickard Eriksson är mycket väl lämpad för detta. Med sin orädda inställning till Social Media i ett tidigt skede gjorde honom "hyfsat" framgångsrik med Lunarstorm och är en person som är intressant att lyssna på även efter 6 timmar. Håller sig till ämnet, svävar inte iväg trots spretiga frågor, saklig, pedagogisk och vet verkligen vad han pratar om. Jag gick steg 1 i Facebook-utbildningen, har planerat in steg två i februari 2018.

Jonas Larsson

Klockren utbildning. Jag gick FB steg 1 och är jättenöjd. Det finns potential i Facebookannonsering. Jag borde ha gått denna utbildning tidigare. Rekommenderas starkt. Jonas

Håkan Nilsson

Mycket givande utbildning med en mängd tankeväckande och bra exempel på hur man kan göra den egna marknadskommunikationen vassare och mer intressant.

Ola Olsson

Mycket bra kurs, Facebook som en företagshemsida är ju helt rätt! Vilka möjligheter att sprida sitt budskap till kunder :-)

Hasse Nilsson

Väldigt informativt, välplanerat och strukturerat. Rekommenderar kursen varmt till andra som vill förstå möjligheterna med FB bättre.

Lena Hallebjörk

Gick FB steg 1 med Rickard i Luleå igår, den 14/11. Jag är jättenöjd med kursen. Den gav många konkreta tips och råd på hur vi skall kunna nyttja vår FB-sida på ett mer konstruktivt och lönsamt sätt. Jag är inte speciellt duktig på att använda sociala medier och är så långt ifrån ett "datasnille" man kan komma. Men det var lätt att följa med och förstå. Nu börjar det verkliga jobbet, att låta kreativiteten flöda och på ett smart sätt posta på sidan sådant som är intressant för våra följare att läsa och dessutom att knyta fler följare till oss. Tack för en toppen kurs :)

Therese Bergqvist

Även för någon som arbetar dagligen med Facebook fanns det bra grejer att lära sig, Richard är riktigt kunnig!

Lasse At Reuterberg

Gick FB steg 1 med Rickard i Huddinge den 14/12. Jag är sammantaget mycket nöjd med kursen även om vissa delar inte är direkt användbara för vår verksamhet, men vad kan man begära. Många nyheter för mig och framför allt, ett nytt sätt att tänka när det gäller försäljning via sociala medier. Jag har fått mersmak

Alexandra Eriksson

Facebook för företag steg 1 var en väldigt lärorik och inspirerande kurs! Rickard är en jätteduktig föreläsare och med hans erfarenhet blev kursen väldigt intressant. Jag har tidigare lite erfarenhet av marknadsföring på Facebook men med Rickards knep fick jag en mycket bättre förståelse för hur denna sociala medie faktiskt fungerar och vilka delar som är viktiga att ta hänsyn till när man försöker nå ut till folk. Tack Nischad!

Linn Gustafsson

Gick steg 1 Fb bas/ medel, riktigt imponerad av utbildningen och av Rickard!

Johanna Rosén

Jag har gått Facebook steg 1 och har fått jättemånga konkreta tips och trix på hur jag ska kunna optimera företagets facebookflöde och nå min önskade målgrupp. Rickard har en gedigen kunskap samt förmågan att lära ut på rätt nivå. Redan innan första fika pausen hade man fått massa saker med dig som man ville hem och sätta igång med. Jag ser fram emot att få fördjupa mig i steg 2 framöver.

Charlotte Eriksson

Där föll poletten ner och äntligen förstår jag hur jag ska tänka vid annonsering osv. Gick stegen i lite bakvänd ordning. Tack Rickard för tålamodet och igår gjorde jag en kanon annons. Rekommenderar Nischad utbildning!

Carina Johnsson

Jag har gått steg 1 med inriktning Facebook, det var kanon och jag fick mycket bra redskap med mig hem. En inspirerande dag och jag har redan börjat jobba med verktygen. Tack!

Mikaela Tjärn

Toppen utbildning, en massa matnyttigt under en lärorik, rolig och inspirerande dag!

Chatarina Hammerfjärd

Jättebra kurs som svarade på många frågor jag har & har haft om digital marknadsföring.

Aktuella kursorter

Har du frågor kring våra kurser, hör gärna av dig till vår utbildningssamordnare Fredrik Sunmo (08-24 62 00 / [email protected]) eller använd chatten längst ned till höger på denna sida.

Investering: 6 450 kr exkl. moms
Klockslag: 08:45-16:00

Malmö 27 november
Turning TorsoBoka Malmö
Göteborg 28 november
Avalon Hotel
2 PLATSER KVAR
Boka Göteborg
Helsingborg 5 december
Jacob Hansens husBoka Helsingborg
Stockholm 31 januariBoka Stockholm
Mölndal 7 februariBoka Mölndal

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud