Facebook för företag 1

Är du en av dem som kollar Facebook var tionde minut? Då vet du vilket genomslag vissa företag och produkter har. Är du inte en av dem så kommer du snart bli – för att kolla hur det går för ditt eget varumärke! Varför ser du vissa annonser gång på gång men ingen som helst reklam för Agdas garnbutik? Vi lär dig knepen. Kom igång och tjäna pengar med hjälp av Facebook!

Nå dina mål

Detta är en praktisk kurs i en liten grupp. Den är anpassad för dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook och som nu vill sätta i gång på riktigt. Stärk ditt varumärke och tjäna pengar på din Facebooksida.

Vi lär dig följande

Du som befinner dig på en högre nivå kunskapsmässigt bör titta närmare på Facebook 2- eller Instagram-kurserna. Vi har även andra kurser i digital kommunikation.

Varje kursdeltagare får tillgång till vår mycket omtyckta Alumni-grupp på Facebook med fler än 600 medlemmar, där man kan ställa frågor till våra experter och även övriga kursdeltagare.

Förutsättningar

Du jobbar över WiFi på egen dator.
Klockslag: 08:45-16:00
Investering: 6 450 kr exkl. moms. Lunch och fika ingår.

Kursledaren Rickard Eriksson

Kommunikationsgurun och serieentreprenören Rickard Eriksson har arbetat med kommersiell kommunikation i sociala medier i 20 år. Han grundade själv världens första sociala medium på webben – LunarStorm, och är lika djupt fascinerad av sociala medier än idag. Nu som medgrundare av Nischad Utbildning där han utbildat 600+ företag. Du finner självklart Rickard på Facebook, där han följs av 15 000 personer.

Röster från tidigare deltagare

Jonas Larsson

Klockren utbildning. Jag gick FB steg 1 och är jättenöjd. Det finns potential i Facebookannonsering. Jag borde ha gått denna utbildning tidigare. Rekommenderas starkt. Jonas

Lena Hallebjörk

Gick FB steg 1 med Rickard i Luleå igår, den 14/11. Jag är jättenöjd med kursen. Den gav många konkreta tips och råd på hur vi skall kunna nyttja vår FB-sida på ett mer konstruktivt och lönsamt sätt. Jag är inte speciellt duktig på att använda sociala medier och är så långt ifrån ett "datasnille" man kan komma. Men det var lätt att följa med och förstå. Nu börjar det verkliga jobbet, att låta kreativiteten flöda och på ett smart sätt posta på sidan sådant som är intressant för våra följare att läsa och dessutom att knyta fler följare till oss. Tack för en toppen kurs :)

Mikaela Tjärn

Toppen utbildning, en massa matnyttigt under en lärorik, rolig och inspirerande dag!

Hasse Nilsson

Väldigt informativt, välplanerat och strukturerat. Rekommenderar kursen varmt till andra som vill förstå möjligheterna med FB bättre.

Glenn Pålsson

@Rickard Eriksson är mycket väl lämpad för detta. Med sin orädda inställning till Social Media i ett tidigt skede gjorde honom "hyfsat" framgångsrik med Lunarstorm och är en person som är intressant att lyssna på även efter 6 timmar. Håller sig till ämnet, svävar inte iväg trots spretiga frågor, saklig, pedagogisk och vet verkligen vad han pratar om. Jag gick steg 1 i Facebook-utbildningen, har planerat in steg två i februari 2018.