Facebook för företag (steg 2)

Dags att avancera! Du som redan jobbar med Facebook förstår möjligheterna att nå ut med ditt budskap. Detaljer är avgörande, men de är lätta att missa! Kursen hjälper dig diagnosticera varför du inte uppnår resultatet du vill ha och ger dig verktyg för att verkligen accelerera i dina strategier.

Röster från några kursdeltagare

Nå dina mål

Detta är en avancerad kurs med många praktiska inslag. Vi fördjupar oss i hur man kan jobba med Facebook för att öka konvertering och bygga varumärke. Kursen är nischad mot dig som redan jobbar aktivt med Facebook, har bra koll på målgrupper och hur man skapar virala inlägg.

Vi lär dig följande

  • Hur du kombinerar text, bild och målgrupp för maximalt resultat
  • Strategi kring algoritmer som styr vem som ser vad när
  • Att utnyttja algoritmerna till din fördel
  • Specialfunktioner i annonseringsverktyget
  • Retargeting
  • Lookalike-/tvilling-målgrupper
  • Facebook Pixel
  • Att ta beslut utifrån rätt sorts mätvärden – vi plockar siffror direkt från Facebooks databas

Ett grundkrav för att kunna gå kursen är att du använder Facebooks Business Manager. Du skapar din Business Manager (kostnadsfritt) och flyttar över Facebooksidan och annonskontot till den på business.facebook.com/overview. Där klickar du på Skapa konto.

Du som befinner dig på en lägre nivå kunskapsmässigt bör titta närmare på Facebook 1- eller Instagram-kurserna. Vi har även andra kurser i digital kommunikation.

Varje kursdeltagare får tillgång till vår mycket omtyckta Alumni-grupp på Facebook med fler än 700 medlemmar, där man kan ställa frågor till våra experter och även övriga kursdeltagare.

Förutsättningar

Du jobbar över WiFi på egen dator.
Klockslag: 08:45-16:00
Investering: 6 450 kr exkl. moms. Lunch och fika ingår.

Kursledaren Rickard Eriksson

Kommunikationsgurun och serieentreprenören Rickard Eriksson har arbetat med kommersiell kommunikation i sociala medier i 20 år. Han grundade själv världens första sociala medium på webben – LunarStorm, och är lika djupt fascinerad av sociala medier än idag. Nu som medgrundare av Nischad Utbildning där han utbildat 800+ företag. Du finner självklart Rickard på Facebook, där han följs av 12 000 personer.

Röster från tidigare deltagare

Jessica Blom Larsson

Facebook för företag två var en mycket givande kurs i mysig miljö, med mycket trevliga kurskamrater och en spännande och duktig föreläsare. Inte hade jag en aning om att det fanns så mycket att lära om Facebook :)

Henrik Ågotnes

Jag gick både steg 1 och steg 2 och blev mycket imponerad av både Rickard som föreläsare, men även upplägget och pedagogiken. Kombinationen av praktiska övningar, förklarande genomgångar, anekdoter och analyser passade mig perfekt. Blev också mycket imponerad av att man verkligen förstod kopplingen till "verkligheten" i allt man gjorde. Som en vanlig användare, helt utan tidigare erfarenhet av marknadsföring på Facebook, så blev jag nästan förvånad hur lätt det var att hänga med på båda stegen. De följer varandra på ett väldigt naturligt sätt och jag rekommenderar att man går båda. Jag förstår nu hur mycket tid och pengar man lägga i onödan i flera år, utan få den utdelningen man förväntar sig. Den här utbildningen ger många bra verktyg till att göra en förändring av detta. Rekommenderar Steg 1 till alla företag som vill överleva dagens konkurrens och steg 2 till dem som redan förstått detta.

Mira Thimmayya · Malmö City

Superbra och intressant utbildning "facebook för proffs". Bra föreläsare och bra nivå på utdbildningen. Rekommenderas!

Anna Borg

Facebook för företag 2 är en utmärkt kurs där du får en fördjupad förståelse och insikt i olika möjligheter till utformning av annonsering och inlägg på Facebook. En stor fördel är att du får mycket konkreta tips som du snabbt kan komma igång med och använda efter kursen!

Aktuella kursorter

Har du frågor kring våra kurser, hör gärna av dig till vår utbildningssamordnare Fredrik Sunmo (08-24 62 00 / [email protected]) eller använd chatten längst ned till höger på denna sida.

Investering: 6 450 kr exkl. moms
Klockslag: 08:45-16:00

Stockholm 12 mars
Nordic Light HotelBoka Stockholm
Göteborg 7 maj
Avalon HotelBoka Göteborg

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud