Instagram för företag

Sveriges näst mest populära sociala medium Instagram har idag blivit ett måste för företag som vill nå kvinnor och unga vuxna. Men vad inte många känner till är att männen är på stark tillväxt. Instagram håller på att bli nästa riktigt stora och breda social medium i Sverige.

Röster från några kursdeltagare

Nå dina mål

Detta är en praktisk kurs i en liten grupp. Den är anpassad för dig med begränsade/medelhöga kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Instagram och som nu vill sätta i gång på riktigt. Stärk ditt varumärke och tjäna pengar på din verksamhets Instagram-närvaro.

Vi lär dig följande

  • Vad du praktiskt behöver göra för att se önskat resultat
  • Hur du lägger upp både kort- och långsiktig strategi för din Instagram-närvaro
  • Hur du skapar bild- och videoinnehåll som hjälper dig att nå ditt mål
  • Vad som passar din målgrupp och hur du möter den
  • Att använda Facebooks annonsverktyg för att annonsera kostnadseffektiv på Instagram
  • Att överblicka funktioner som är värda att fördjupa sig i för ditt företags framgång
  • Hur du skapar effektiva Instagram Stories
  • Hur du jobbar med influencers
Varje kursdeltagare får tillgång till vår mycket omtyckta Alumni-grupp på Facebook med fler än 700 medlemmar, där man kan ställa frågor till våra experter och även övriga kursdeltagare.

Förutsättningar

Du jobbar över WiFi på egen dator.
Klockslag: 08:45-16:00
Investering: 6 450 kr exkl. moms. Lunch och fika ingår.

Kursledaren Rickard Eriksson

Kommunikationsgurun och serieentreprenören Rickard Eriksson har arbetat med kommersiell kommunikation i sociala medier i 20 år. Han grundade själv världens första sociala medium på webben – LunarStorm, och är lika djupt fascinerad av sociala medier än idag. Nu som medgrundare av Nischad Utbildning där han utbildat 800+ företag. Du finner självklart Rickard på Facebook, där han följs av 12 000 personer.

Röster från tidigare deltagare

Lars Jacobsen · Humanus Utbildning

Instagram för företag, heldag med Rickard Eriksson. Väldigt bra upplägg med tydlig struktur och steg-för-steg workshop på eftermiddagen. Har en del erfarenhet av Ads Manager men Rickard var suverän på att fylla igen luckorna.

Cheyenne Isaksson · BBM Uppsala

Jag gick Instagram kursen för företagare med Rickard Eriksson. Fantastiskt bra upplägg under hela dagen och mycket lärorikt.

Kristina Arheden · Aperio

Jag kan starkt rekommendera "Instagram för företag" med Rickard Eriksson. Klart, överskådligt och tydligt med inriktning mot marknadsföring och försäljning som gav djupare förståelse för användning och applikationer. Dessutom gavs god tid för frågor och reflektioner.

Daniel Adolfsson · Aimpoint

Instagram för företag är en heltäckande kurs som både ger insikt i hur du strategiskt skall tänka kring din närvaro på Instagram och även ger konkreta tips på utformning av inlägg. En betydande del av kursen fokuserar på annonsering; hur man kan jobba med olika annonsformat och hur man på bästa sätt selekterar en målgrupp som ger mest värde för investerade annonspengar. Lätt att direkt dra nytta av det man lärt sig!

Aktuella kursorter

Har du frågor kring våra kurser, hör gärna av dig till vår utbildningssamordnare Fredrik Sunmo (08-24 62 00 / [email protected]) eller använd chatten längst ned till höger på denna sida.

Investering: 6 450 kr exkl. moms
Klockslag: 08:45-16:00

Stockholm 21 februari
Nordic Light HotelBoka Stockholm
Helsingborg 5 mars
Jacob Hansens husBoka Helsingborg
Göteborg 13 mars
Post HotelBoka Göteborg
Kungsbacka 20 mars
BW Hotell HallandBoka Kungsbacka
Borås 4 april
Quality Hotel GrandBoka Borås
Ystad 24 april
Continental du SudBoka Ystad
Västerås 14 maj
Hotel EtageBoka Västerås
Stockholm 21 maj
Nordic Light HotelBoka Stockholm

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud