Marketing automation

Kurs med

Luta dig tillbaka och låt systemet göra jobbet! Marketing automation är vad det låter som – ett automatiskt marknadsföringssystem som skickar rätt budskap, till rätt person, vid rätt tillfälle. Det är en nischad säljstrategi som riktar sig mot dina kunder på individnivå och förenklar och förbättrar er relation. Marketing automation är mycket populärt i andra delar av världen, men många i Norden har ännu inte upptäckt denna skattkista med digitala lösningar. Hoppa på tåget du också och ta del av de fantastiska fördelar som kommer med detta smarta automatiserade system!

Varje kursdeltagare får tillgång till vår mycket omtyckta Alumni-grupp på Facebook med fler än 700 medlemmar, där man kan ställa frågor till våra experter och även övriga kursdeltagare.

Förutsättningar

Du jobbar över WiFi på egen dator.
Klockslag: 08:45-16:00
Investering: 1 990 kr exkl. moms. Lunch och fika ingår.

Kursledaren

Aktuella kursorter

Har du frågor kring våra kurser, hör gärna av dig till vår utbildningssamordnare Fredrik Sunmo (08-24 62 00 / [email protected]) eller använd chatten längst ned till höger på denna sida.

Investering: 1 990 kr exkl. moms
Klockslag: 08:45-16:00

Nya kursdatum är på gång. Var vänlig återkom senare eller hör av dig till vår utbildningssamordnare Fredrik Sunmo (08-24 62 00 / [email protected]).

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud