Sverige » Jönköpings län » Eksjö

Bästa sociala kanalerna i Eksjö

Vi på Nischad Utbildning analyserar och bedömer löpande företags och organisationers ansträngningar på Facebook, Instagram, Twitter m.fl. Nedan finner du de som når fram bäst. Använd sökrutan uppe till höger för att hitta din verksamhet, din konkurrent eller din stads topplista.

Vill du få ett betydande, mätbart ekonomiskt resultat av dina ansträngningar i dina sociala medier, ta en titt på våra kurser. Kunskap som ökar intäkterna är en god investering.

Kurstipset: LinkedIn för företag
För dig som vill nå ut och öka både genomslag och kvalitet på LinkedIn. Välkommen till Stockholm 23 maj, Göteborg 30 maj eller Malmö 31 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.