3 timmar online:

AI på jobbet

Välkommen till AI på jobbet, en nödvändig 3-timmars onlinekurs som är skräddarsydd för att hjälpa anställda på svenska företag och offentliga institutioner att förstå och utnyttja kraften i AI för att effektivisera sitt dagliga arbete, spara mycket tid och göra arbetsdagen mer intressant. Haktappning utlovas!

Varför ska du delta i denna kurs?

Vad kommer du att lära dig?

För vem är denna kurs?

Denna kurs är designad för alla som klickar i rutan "Jag är inte en robot", när det valet kommer upp. Om du använder en dator i ditt dagliga arbete, oavsett bransch eller yrkesroll, så är detta en ovanligt nödvändig utbildning.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet med AI, eller ens vara det minsta tekniskt begåvad, för att dra nytta av kursen.

Anteckningar

För att få ut max av denna utbildning rekommenderar vi att du inte tar anteckningar under kursen, utan i stället koncentrerar dig på mental närvaro.

Repris · Kursen spelas in och kapitelindelas så att du i efterhand, i lugn och ro, kan hoppa till rätt avsnitt och kan se vad Rickard klickade på, eller vad begreppen heter. Ovärderligt för dig som har fullt upp.

Kurslitteratur · Vi använder AI för att göra om hela livekursen till en PDF som du får full tillgång till ett par dagar efter utbildningen. Kapitelindelad för att du i efterhand enkelt skall kunna gå tillbaka och förstå detaljer, hitta rätt knappar och fylla rätt i fält. Självklart får du även kurspresentationen, lathundar, tips och tricks och allt annat material vi går igenom under dagen.

Alumni-gruppen

I kursen ingår även 12 månaders fortsatt experthjälp i vår Alumni-grupp på Facebook. En riktigt bra utbildning behöver även en fantastisk efterföljande support.

Kickstarter

Är du helt grön? Ingen fara. :) Du får en kortare, studieförberedande förinspelad video innan själva kursen. Titta igenom denna innan kurstillfället. Här får du de grundläggande kunskaperna som gör att du enkelt hänger med under själva kursen.

Bonus

När väl Microsoft Office 365 CoPilot släpps publikt kommer våra experter att djupdyka i dess styrkor och svagheter och producera en minikurs (video) som skickas ut kostnadsfritt till dig i efterhand.

Din kursledare

Rickard, som inte är AI utan en livs levande människa, har 27 års erfarenhet av att jobba kommersiellt med sociala medier och tillika traditionell PR, med hundratals mediaframträdanden och talargig i bakfickan. Rickard grundade bland annat världens första sociala medium LunarStorm som då hade 75 anställda i Varberg, Stockholm och London. Och omsatte ca 100 MSEK. Han sålde och lämnade sin skapelse helt när det låg på topp 2006.
         Något som ständigt är väldigt uppskattat är att han alltid väver in sina egna praktiska erfarenheter från LunarStorm och sina andra entreprenörsresor, vilket ger en tyngd till varje argument, fast totalt prestigelöst à la go gubbe från västkusten. Han har inte bara gjort det mesta, han har rattat både strategi och hållit i de flesta detaljerna. Generalistens fågelperspektiv och specialistens the devil is in the details.
         Sedan ett år tillbaka har han ägnat större delen av sin tid åt att forska inom AI. Vilka verktyg och användningsområden är konkret användbara idag för svensk arbetskraft? Hur filar man bort AI:ns svagheter så att resultatet blir användbart och pålitligt?

Boka din plats

För fler än 10 deltagare, vänligen ring 08-24 62 00 eller mejla [email protected].


Några av våra kursdeltagare

Internet of Things

Bildigenkänning

Beslutsträd

ChatGPT 4

Transfer Learning

Konvolutiva neurala nätverk

Naturlig språkbehandling

Neurala nätverk

PyTorch

Semantisk analys

Anomalidetektion

Algoritmisk handel

Modellering av tidsserier

Data Warehouse

Data Science

Datainsamling

Cloud Computing

AI-drivna rekommendationssystem

GPT-3

Keras

Data Lake

Dataanalys

ChatGPT 6

Databehandling

Data Mining

Prediktiv modellering

Random Forests

OpenAI

TensorFlow

Chatbots

Dataintegritet

AI-säkerhet

Big Data

Edge Computing

Webb skrapning

Text Mining

Scikit-learn

AI-etik

Robotprocessautomatisering

Maskininlärning

Hadoop

Federated Learning

Artificiell Generell Intelligens

Maskinvision

ETL-verktyg

Supervised Learning

OpenCV

Data Visualisering

ChatGPT för lärare

Bias in AI

AI för lärare

Taligenkänning

ChatGPT 5

AI-strategi

Djupinlärning

Unsupervised Learning

Förstärkande inlärning

Genetiska algoritmer

AI Governance

Neurala nätverk i realtid

Regressionsanalys

Automatiserad beslutsfattning

Statistisk inlärning