Uppgradera er hemsida med vår smarta AI-chatt

Vår smarta AI-chatt är mer än bara en digital assistent. Den är er försäljningsmotor, kundservicehjälte, er interna kommunikationsexpert – allt i ett, och anpassat efter just ert företags behov.

Vi har nu byggt ett stort antal kund-chattar och självfallet även totalt kärat ner oss i vår egen Mai-Britt (se chattrutan nere till höger).

Vi tappar fortfarande andan varje dag, utav ren häpnad. Detta är så fantastiskt bra att vi bara kan uppmana alla svenska företag och offentliga verksamheter att genast skaffa en smart AI-chatt. Tiden ni kommer spara, skratten, häpnaden, men framförallt resultaten ni kommer få. Mai-Britt säljer sig själv, om jag kan skriva så :), och våra övriga utbildningar i en hastighet som betalar hennes månadskostnad på en förmiddag!

Testa själv!

Vi och Mai-Britt (vår AI-chatt) skulle kunna fylla denna sida med oändlig mängd text som beskriver hur revolutionerande detta faktiskt är, och hur väsenskild en smart Ai-chatt är 2024 jämfört med gårdagens "dum-chatt", som vi alla stångat oss blodiga mot. Vi uppmanar er istället att själva testa några av våra fiktiva demochattar eller varför inte vår skarpa, smarta, fyndiga och roliga Mai-Britt, här nere till höger på sidan.

All kundkontakt är guld värd

Oavsett om det är ekonomiavdelningen eller Nisse på andra våning som har kontakt med kunden, så är all kundkontakt guld värd. Med en smart AI-chatt blir varje kund individuellt mottagen, oavsett tid på dygnet och typ av fråga. Vår smarta AI-chatt skapas för att på bästa sätt, spegla ert företag mot gamla och nya kunder.

Varför vår AI-chatt är en riktig game-changer

Sammanfattningsvis, en fantastiskt effektiv, kul, smart och engagerande funktion, för en mycket låg kostnad!

Vårt paketerbjudande – skräddarsytt för ert företag

När ni väljer vår smarta AI-chatt, får ni inte bara ett verktyg – ni får en helhetslösning som är skräddarsydd för just era behov och mål. I paketet ingår:

Priser som passar alla

Nyfiken på mer?

Vill ni se hur vår AI-chatt kan revolutionera just er verksamhet, testa själva hur det fungerar eller veta hur mycket just er uppstartsavgift blir? Kontakta omedelbums [email protected] eller ring 08-24 62 00.

Några av våra kursdeltagare