3 timmar online:

AI på jobbet

Välkommen till AI på jobbet, en nödvändig 3-timmars onlinekurs som är skräddarsydd för att hjälpa anställda på svenska företag och offentliga institutioner att förstå och utnyttja kraften i AI för att effektivisera sitt dagliga arbete, spara mycket tid och göra arbetsdagen mer intressant. Haktappning utlovas!

Varför ska du delta i denna kurs?

Vad kommer du att lära dig?

För vem är denna kurs?

Denna kurs är designad för alla som klickar i rutan "Jag är inte en robot", när det valet kommer upp. Om du använder en dator i ditt dagliga arbete, oavsett bransch eller yrkesroll, så är detta en ovanligt nödvändig utbildning.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet med AI, eller ens vara det minsta tekniskt begåvad, för att dra nytta av kursen.

Anteckningar

För att få ut max av denna utbildning rekommenderar vi att du inte tar anteckningar under kursen, utan i stället koncentrerar dig på mental närvaro.

Repris · Kursen spelas in och kapitelindelas så att du i efterhand, i lugn och ro, kan hoppa till rätt avsnitt och kan se vad Rickard klickade på, eller vad begreppen heter. Ovärderligt för dig som har fullt upp.

Alumni-gruppen

I kursen ingår även 12 månaders fortsatt experthjälp i vår Alumni-grupp på Facebook. En riktigt bra utbildning behöver även en fantastisk efterföljande support.

Kickstarter

Är du helt grön? Ingen fara. :) Du får en kortare, studieförberedande förinspelad video innan själva kursen. Titta igenom denna innan kurstillfället. Här får du de grundläggande kunskaperna som gör att du enkelt hänger med under själva kursen.

Bonus

När väl Microsoft Office 365 CoPilot släpps publikt kommer våra experter att djupdyka i dess styrkor och svagheter och producera en minikurs (video) som skickas ut kostnadsfritt till dig i efterhand.

Din kursledare

Rickard, som inte är AI utan en livs levande människa, har 27 års erfarenhet av att jobba kommersiellt med sociala medier och tillika traditionell PR, med hundratals mediaframträdanden och talargig i bakfickan. Rickard grundade bland annat världens första sociala medium LunarStorm som då hade 75 anställda i Varberg, Stockholm och London. Och omsatte ca 100 MSEK. Han sålde och lämnade sin skapelse helt när det låg på topp 2006.
         Något som ständigt är väldigt uppskattat är att han alltid väver in sina egna praktiska erfarenheter från LunarStorm och sina andra entreprenörsresor, vilket ger en tyngd till varje argument, fast totalt prestigelöst à la go gubbe från västkusten. Han har inte bara gjort det mesta, han har rattat både strategi och hållit i de flesta detaljerna. Generalistens fågelperspektiv och specialistens the devil is in the details.
         Sedan ett år tillbaka har han ägnat större delen av sin tid åt att forska inom AI. Vilka verktyg och användningsområden är konkret användbara idag för svensk arbetskraft? Hur filar man bort AI:ns svagheter så att resultatet blir användbart och pålitligt?

Boka din plats

För fler än 10 deltagare, eller om du vill boka flera deltagare på olika datum, vänligen ring 08-24 62 00 eller mejla [email protected].


Några av våra kursdeltagare

AI-policy

AI-utbildning

Edge Computing

Internet of Things

OpenAI

Llama

Neurala nätverk

Databehandling

Statistisk inlärning

Random Forests

Hadoop

DALL-E 3

Office 263 CoPilot

AI-konferens

ChatGPT för lärare

Automatiserad beslutsfattning

Semantisk analys

Big Data

Regressionsanalys

ChatGPT 4

AI

Beslutsträd

OpenCV

Maskininlärning

Chatbots

AI-värdegrund

Prediktiv modellering

AI-etik

Data Visualisering

AI-drivna rekommendationssystem

Datainsamling

Bias in AI

Supervised Learning

ChatGPT

Algoritmisk handel

AI-kurs

Taligenkänning

Microsoft CoPilot

Anomalidetektion

Transfer Learning

ChatGPT 4

PyTorch

Data Science

Neurala nätverk i realtid

Office CoPilot

AI inom kommunal verksamhet

AI Governance

AI för lärare

Webb skrapning

Text Mining

ETL-verktyg

ChatGPT 5

Scikit-learn

Unsupervised Learning

Dataintegritet

Artificiell Generell Intelligens

Genetiska algoritmer

Windows CoPilot

Data Mining

Modellering av tidsserier

Federated Learning

Naturlig språkbehandling

AI-kickoff

Data Lake

Keras

AI-regler

Robotprocessautomatisering

Förstärkande inlärning

TensorFlow

Dataanalys

Bildigenkänning

OpenAI

Data Warehouse

Konvolutiva neurala nätverk

AI-säkerhet

GPT-3

AI inom offentlig sektor

ChatGPT 3.5

Djupinlärning

AI-strategi

Maskinvision

ChatGPT 6

Bing CoPilot Enterprise

Cloud Computing