3 timmar online:

Google Ads

Välkommen till vår nya succékurs i Google Ads!

Varför pratar alla år efter år om just Google Ads som en av de bästa formerna av marknadsföring?

Verktyget låter dig hitta någon som vill bli hittad. Era potentiella kunder söker hela tiden efter information och de flesta använder Google. Dessutom - om du kan knepen är det kostnadseffektivt!

Här lär du dig allt för att lyckas med Google-annonser och hur AI kan göra arbetet enklare och effektivare.

Med Google Ads kan du nå potentiella kunder i exakt det ögonblick de söker efter ditt erbjudande. 80 % av svenskarna googlar innan de gör ett köp, och utan Google Ads är ditt företag inte med i matchen. Med sökkampanjer kan du synas bland de tre översta resultaten i sökresultaten, nå kunder när de är redo att konvertera, och du betalar endast när de klickar på din annons.

I vår kurs får du insikterna för att sticka ut och överträffa konkurrenterna. Google Ads handlar inte bara om att betala för klick; det handlar om att förstå konsten att fånga upp kunderna när de aktivt söker efter dina produkter eller tjänster. Anmäl dig nu för att öka din synlighet och konkurrenskraft!

Varför ska du delta i denna kurs?

Vad kommer du att lära dig?

Efter avslutad kurs kommer du vara väl rustad att skapa och hantera sökkampanjer som inte bara fungerar utan ger ditt företag en konkurrensfördel på den digitala marknaden. Anmäl dig idag för att öka din synlighet och konvertering online!

För vem är denna kurs?

Oavsett om du är nybörjare eller om du har testat sökannonser med Google Ads tidigare utan att riktigt se resultat, så är den här kursen skräddarsydd för dig. Du kommer att lära dig att skapa inte bara fungerande utan konkurrenskraftiga sökkampanjer i Google Ads.

Anteckningar

För att få ut max av denna utbildning rekommenderar vi att du inte tar anteckningar under kursen, utan i stället koncentrerar dig på mental närvaro.

Repris · Kursen spelas in och kapitelindelas så att du i efterhand, i lugn och ro, kan hoppa till rätt avsnitt och kan se vad Linnea klickade på, eller vad begreppen heter. Ovärderligt för dig som har fullt upp.

Alumni-gruppen

I kursen ingår även 12 månaders fortsatt experthjälp i vår Alumni-grupp på Facebook. En riktigt bra utbildning behöver även en fantastisk efterföljande support.

Kickstarter

Är du helt grön på Google Ads? Ta det lugnt. :) Du får ett kortare, studieförberedande förinspelat videomaterial innan själva kursen. Titta igenom denna innan kurstillfället. Här får du de grundläggande kunskaperna som gör att du enkelt hänger med under själva kursen.

Din kursledare

Google Ads-experten Linnea Staaf är din värd under dessa förmiddagar. Linneas pedagogiska ådra och koll på Google Ads efter dagligt kampanjhanterande åt kunder, bäddar för att du verkligen ska förstå och öka intäkterna.

Boka din plats

För fler än 10 deltagare, eller om du vill boka flera deltagare på olika datum, vänligen ring 08-24 62 00 eller mejla [email protected].


Några av våra kursdeltagare