2 halvdagar online:

LinkedIn

En företagsutbildning i LinkedIn för dig som nybörjare eller för dig som har försökt ett tag, men inte får de resultat du önskar eller som krävs. Denna handgripliga onlineutbildning är uppdelad på två halvdagar + 12 inspelade videos som steg för steg går igenom annonsering på LinkedIn. Detta koncept kommer ge dig alla de LinkedIn-kunskaper du behöver, för att direkt kunna börja jobba med konvertering i fokus

Annonsering på LinkedIn

Att annonsera på LinkedIn passar inte alla, därför lägger vi detta avsnitt lite vid sidan av utbildningen. Men har du rätt produkt/tjänst och en bra budget så våga pröva! Tillsammans med övrig kunskap i denna utbildning så kommer denna steg-för-steg-guide verkligen krydda er LinkedIn-satsning. Linda spelar in 12 videos där hon noggrant går igenom annonseringsfunktionerna. Så här gör du, steg för steg! Dessa videos ser du när du önskar. Detta avsnitt ingår inte i den frivilliga tentamen.

Du kan även delta på plats i Helsingborg. Då kostar kursen 9 450 kr. Boka då genom att kontakta Fredrik Sunmo på [email protected]

Är detta en kurs för mig?

Kursinnehåll

Kursledaren Linda Björck

Linda är en av landets främsta LinkedIn-experter med fokus på konvertering. Hon har 20 års erfarenhet som föreläsare och konsult. Som egenföretagare under flera år fick hon full koll på de vedermödor och möjligheter som finns i en företagares vardag. Hennes botemedel har alltid varit LinkedIn, fast på rätt sätt.
       Hennes devis “Social Media is a contact sport” genomsyrar det mesta, Med glimten i ögat guidar hon dig genom LinkedIns snåriga djungel och visar dig enkelheten och möjligheterna på andra sidan denna utbildning.

Slappna av

För att få ut max av denna utbildning rekommenderar vi att deltagarna inte tar anteckningar under kursen, utan i stället koncentrerar sig på mental närvaro.

Videorepris · Vi spelar in alla sessioner för att du i efterhand enkelt skall kunna gå tillbaka och förstå detaljer, hitta rätt knappar och fylla rätt i fält. Självklart får du även presentationen, lathundar, tips och tricks och allt annat material vi går igenom under dessa dagar.

Alumni-gruppen

I kursen ingår även 12 månaders fortsatt experthjälp, i vår Alumni-grupp på Facebook. En riktigt bra utbildning behöver även en fantastisk efterföljande support.

Tentamen

Få ett kvitto på dina kunskaper, i priset ingår ett skriftligt test. Klarar du detta föräras du med ett digitalt, delningsbart diplom. Mål i stort är att dessa frågor skall leda till eftertanke och en bättre förståelse kring hela kursen, inte att kugga någon. Om du misslyckas får du ytterligare hjälp att klara provet, självklart kostnadsfritt.

Några lyckliga röster

Boka din plats


Några av våra kursdeltagare