" "

RICKARD

ERIKSSON

Rickard5

PAPPA LUNARSTORM

Rickard Eriksson grundade världens första vinstgivande sociala media, LunarStorm. Han är pedagogisk och kan allt om konvertering på nätet. Rickard är vår mest aktiva utbildare med kurser i hela landet. När han har tid över tar han småjobb som att ta fram sociala marknadsföringskampanjer för landets största varumärken.

Rickards aktuella kurser:
Facebook för företag steg 1
Facebook för företag steg 2

LINDA

BJÖRCK

pastedImage-blackwhite

DIGITALT GENI

Linda Björck är en av landets främsta LinkedIn-experter och utbildad social media-manager med många nöjda kunder i bagaget. Hon är en van föreläsare och konsult. Med glimten i ögat guidar hon dig igenom den digitala marknadsföringsdjungeln för att bombardera dig med kunskap och höja ditt resultat.

Lindas aktuella kurser:

GARY

GUTTENBERG

Gary

FÖRHANDLINGSMÄSTARE

Gary Guttenberg är jurist, affärsutvecklare och en skicklig förhandlare. Han har mycket framgångsrikt representerat företag av alla storlekar gentemot tunga namn som Google, Walt Disney, Harvard, Microsoft, Ericsson och många fler. Utbildad på UC Berkeley i Kalifornien och med en passion för att förenkla förhandlingar och höja värdet på vilken affär du än vill få igenom hjälper Gary individer och företag att förbättra strukturer och resultat.

Garys aktuella kurser:
Negotiation skills

Miranda

Rosenberg

Miranda

ANALYSEXPERT

Miranda Rosenberg har tidigare jobbat som internetmarknadsförare och digital marknadsföringsstrateg, men har nu till slut tagit sitt förnuft till fånga och skaffat ett riktigt jobb, som utbildningsledare hos Nischad.

Hon har en fantastisk förmåga att kunna avnördifiera komplexa ämnen och att koppla allt man gör på kursen till ett företags verklighet, som kan mätas i bokslutet! Vad skulle vi göra utan Miranda? Enkla svaret är: Inga klockrena Google Analyticskurser, i alla fall!

Mirandas aktuella kurser:
Google analytics

Hyr en expert!

Vill du norpa någon av oss till en intern kurs på företaget?

Hör av dig!

"