" "

RICKARD

ERIKSSON

Rickard5

PAPPA LUNARSTORM

Rickard Eriksson grundade världens första vinstgivande sociala media, LunarStorm. Han är pedagogisk och kan allt om konvertering på nätet. Rickard är vår mest aktiva utbildare med kurser i hela landet. När han har tid över tar han småjobb som att ta fram sociala marknadsföringskampanjer för landets största varumärken.

Rickards aktuella kurser:
Facebook för företag steg 1
Facebook för företag steg 2

LINDA

BJÖRCK

pastedImage-blackwhite

DIGITALT GENI

Linda Björck är en av landets främsta LinkedIn-experter och utbildad social media-manager med många nöjda kunder i bagaget. Hon är en van föreläsare och konsult. Med glimten i ögat guidar hon dig igenom den digitala marknadsföringsdjungeln för att bombardera dig med kunskap och höja ditt resultat.

Lindas aktuella kurser:

GARY

GUTTENBERG

Gary

FÖRHANDLINGSMÄSTARE

Gary Guttenberg är jurist, affärsutvecklare och en skicklig förhandlare. Han har mycket framgångsrikt representerat företag av alla storlekar gentemot tunga namn som Google, Walt Disney, Harvard, Microsoft, Ericsson och många fler. Utbildad på UC Berkeley i Kalifornien och med en passion för att förenkla förhandlingar och höja värdet på vilken affär du än vill få igenom hjälper Gary individer och företag att förbättra strukturer och resultat.

Garys aktuella kurser:
Negotiation skills

Miranda

Rosenberg

Miranda

ANALYSEXPERT

Miranda Rosenberg gjorde sin första webb 1999 och startade sitt första webbföretag i London 2002. Hon drev seda webbyrån EnkelIT där hon hjälpt över 300 företag. Tillsammans med sina erfarenheter som säljare, digitalstrateg och internetmarknadsförare är hon den perfekta webbanalytikern och utbildaren!

Mirandas aktuella kurser:
Google analytics

Fredrik

Johansson

FredrikJ.original

Lösningsmannen

Fredrik Johansson examinerar studenter på E-business Manager-programmet på Handelsakademin, när han inte hjälper oss på Nischad.
– Sitter i ledningsgruppen på E-business Manager-programmet.
– Utbildningsansvarig inom bland annat Sociala medier, Sökmotormarknadsföring och Digital Analys så som Google Analytics
– Har haft ett flertal kundutbildningar, bland annat för Kappahl
– Hjälper bolag med närvaro på sökmotorer, sociala medier och mycket annat.
-Är en störtskön kurshållare med ett stort driv och en räv bakom örat.

Fredriks aktuella kurser:
Google analytics

Hyr en expert!

Vill du norpa någon av oss till en intern kurs på företaget?

Hör av dig!

"