" "

KURSPAKET I SOLEN

Tre dagar på Mallorca med Nischad!

Detta är vår mest matnyttiga kurs. Det är en praktisk och diplomerande utbildning för dig som idag jobbar med marknadsföring och/eller är ansvarig för säljstrategier. En komplett marknadsföringskurs anpassad efter dina behov och dagens förutsättningar, dessutom i solen!

Har era strategier stagnerat?
Budgeten är begränsad och valmöjligheterna är oändliga. Kravet du har på dig är att nå bästa möjliga konvertering för minsta satsade peng. Hur kombinerar du mediaplattform med budskap mot rätt målgrupp? Ska du kombinera digitala och tryckta media för att nå största effekt eller satsa allt på ett kort? Frågorna är många och du är inte ensam om en känsla av frustration inför ständiga PR-nyheter som alla lovar guld och gröna skogar.

Vi jobbar idag i en helt ny värld där relationen mellan köpare och säljare aldrig tidigare varit lika komplicerad. En besviken kund i Skövde kan med några knapptryckningar förstöra din nya satsning. Men på samma sätt kan några väl valda ord av en bloggare i Flen hjälpa ditt företag blomstra. Möjligheterna med den digitala marknadsföringen är enorm!

Upplägg:

Alla företag har olika vägar till succé och på denna kurs gör vi en individuell plan för varje deltagare. Beroende på produkt/tjänst, målgrupper och ekonomiska förutsättningar jobbar vi fram en specifik mediamix som fungerar för just ditt företag och för dig. Under tre dagar på vackra Mallorca får du all vägledning du behöver för att ditt företag ska kunna tjäna pengar på din medverkan.

Förutsättningar:

När du anmäler intresse för kursen hör vi av oss. Du beskriver dina behov och önskemål och vi börjar anpassa din kursplan. Denna kurs bygger till stor del på vad du som deltagare vill få ut av tiden i skuggan.

Antal kursplatser: 15
Kursavgift: 17.900 kr
Ta med: laptop med Wi-Fi, och badkläder.

Vill du att vi fixar hotell, resa och logistik? Hör av dig så återkommer vi med pris.

Kursen är specifikt framtagen av Nischad och Rickard Eriksson, mannen bakom LunarStorm och den första i världen med att lyckas få ett socialt medium att nå stor kommersiell framgång.

BOKA KURS HÄR

Nya kurstillfällen i höst.
Anmäl intresse nedan så hör vi av oss!
Inte helt rätt kurs för dig?
Kolla in våra andra kurser

"