Facebook för företag 1

Är du en av dem som kollar Facebook var tionde minut? Då vet du vilket genomslag vissa företag och produkter har. Är du inte en av dem så kommer du snart bli – för att kolla hur det går för ditt eget varumärke! Varför ser du vissa annonser gång på gång men ingen som helst reklam för Agdas garnbutik? Vi lär dig knepen. Kom igång och tjäna pengar med hjälp av Facebook!

Nå dina mål

Detta är en praktisk kurs i en liten grupp. Den är anpassad för dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook och som nu vill sätta i gång på riktigt. Stärk ditt varumärke och tjäna pengar på din Facebooksida.

Vi lär dig följande

Du som befinner dig på en högre nivå kunskapsmässigt bör titta närmare på Facebook 2- eller Instagram-kurserna. Vi har även andra kurser i digital kommunikation.

Varje kursdeltagare får tillgång till vår mycket omtyckta Alumni-grupp på Facebook med fler än 600 medlemmar, där man kan ställa frågor till våra experter och även övriga kursdeltagare.

Förutsättningar

Du jobbar över WiFi på egen dator.
Klockslag: 08:45-16:00
Investering: 6 450 kr exkl. moms. Lunch och fika ingår.

Kursledaren Rickard Eriksson

Kommunikationsgurun och serieentreprenören Rickard Eriksson har arbetat med kommersiell kommunikation i sociala medier i 20 år. Han grundade själv världens första sociala medium på webben – LunarStorm, och är lika djupt fascinerad av sociala medier än idag. Nu som medgrundare av Nischad Utbildning där han utbildat 600+ företag. Du finner självklart Rickard på Facebook, där han följs av 15 000 personer.

Röster från tidigare deltagare

Lasse At Reuterberg

Gick FB steg 1 med Rickard i Huddinge den 14/12. Jag är sammantaget mycket nöjd med kursen även om vissa delar inte är direkt användbara för vår verksamhet, men vad kan man begära. Många nyheter för mig och framför allt, ett nytt sätt att tänka när det gäller försäljning via sociala medier. Jag har fått mersmak

Johanna Lassnack

Mycket bra och utvecklande utbildning som ger viktig kunskap och öppnar ögonen för nya sätt att marknadsföra sig!

Jonas Larsson

Klockren utbildning. Jag gick FB steg 1 och är jättenöjd. Det finns potential i Facebookannonsering. Jag borde ha gått denna utbildning tidigare. Rekommenderas starkt. Jonas

Hasse Nilsson

Väldigt informativt, välplanerat och strukturerat. Rekommenderar kursen varmt till andra som vill förstå möjligheterna med FB bättre.

Ola Olsson

Mycket bra kurs, Facebook som en företagshemsida är ju helt rätt! Vilka möjligheter att sprida sitt budskap till kunder :-)