Instagram för företag

Workshop med Sebastian Ring
BOKA NU

Sveriges näst mest populära sociala medium Instagram har idag blivit ett måste för företag som vill nå kvinnor och unga vuxna. Men vad inte många känner till är att männen är på stark tillväxt. Instagram håller på att bli nästa riktigt stora och breda sociala medium i Sverige.

Röster från några kursdeltagare

Nå dina mål

Detta är en praktisk workshop i en liten grupp. Den är anpassad för dig med begränsade/medelhöga kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Instagram och som nu vill sätta i gång på riktigt. Stärk ditt varumärke och tjäna pengar på din verksamhets Instagram-närvaro.

Vi lär dig följande

  • Vad du praktiskt behöver göra för att se önskat resultat
  • Hur du lägger upp både kort- och långsiktig strategi för din Instagram-närvaro
  • Hur du skapar bild- och videoinnehåll som hjälper dig att nå ditt mål
  • Vad som passar din målgrupp och hur du möter den
  • Att använda Instagram-appens annonsverktyg för att annonsera kostnadseffektiv på Instagram
  • Att överblicka funktioner som är värda att fördjupa sig i för ditt företags framgång
  • Hur du skapar effektiva Instagram Stories
  • Hur du jobbar med influencers

Du som vill bli riktigt vass på specifikt annonseringsbiten bör kika närmare på online-bootcampen Bli diplomerad expert på att annonsera på Facebook och Instagram. Vi har även andra workshopar i digital kommunikation.

Varje kursdeltagare får tillgång till vår mycket omtyckta Alumni-grupp på Facebook med fler än 1 700 medlemmar, där man kan ställa frågor till våra experter och även övriga kursdeltagare.

Förutsättningar

Du deltar online hemifrån eller från kontoret. Efter workshopen får du tillgång till presentationen samt hela live-sändningen.
Klockslag: 08:45-16:00
Investering: 6 450 kr om du deltar online. 7 450 kr för dig som deltar på plats.

Kursledaren Sebastian Ring

Sebastian Ring var en av pionjärerna bakom implementeringen av sociala medier i Stockholms nattliv 2006 och satte en helt ny branschstandard och sättet man marknadsförde sig själva på. Sebastian har erfarenhet både från att jobba med och i privata näringslivet och offentliga verksamheter. Sedan 2018 är han även utbildad och certifierad som Digital Koordinator av Google.

Röster från tidigare deltagare

  Jag gick Instagram-kursen för företagare med Rickard Eriksson. Fantastiskt bra upplägg under hela dagen och mycket lärorikt.   - Cheyenne på BBM Uppsala
  Instagram för företag, heldag med Rickard Eriksson. Väldigt bra upplägg med tydlig struktur och steg-för-steg workshop på eftermiddagen. Har en del erfarenhet av Ads Manager men Rickard var suverän på att fylla igen luckorna.   - Lars på Humanus Utbildning
  Vill varmt rekommendera Rickard Erisson och utbildningen Instagram för företag. Återigen levererar Rickard handfasta råd och tips i en prestigelös workshop om Instagram. Trots att jag har grundläggande kunskaper i digital kommunikation så fick jag till mig mycket nytt och blev mycket inspirerad.   - Ann på Stormen kommunikation
  Till er som står i startgroparna eller vill bygga på er kunskap kring Instagram vill jag starkt rekommendera kursen Instagram för företag. Ett stort tack till Rickard Eriksson för en inspirerande dag och fylld med kunskap och handfasta råd!   - Malin på Stormen kommunikation
  Jag kan starkt rekommendera Instagram för företag med Rickard Eriksson. Klart, överskådligt och tydligt med inriktning mot marknadsföring och försäljning som gav djupare förståelse för användning och applikationer. Dessutom gavs god tid för frågor och reflektioner.   - Kristina på Aperio
  Instagram för företag är en heltäckande kurs som både ger insikt i hur du strategiskt skall tänka kring din närvaro på Instagram och även ger konkreta tips på utformning av inlägg. En betydande del av kursen fokuserar på annonsering; hur man kan jobba med olika annonsformat och hur man på bästa sätt selekterar en målgrupp som ger mest värde för investerade annonspengar. Lätt att direkt dra nytta av det man lärt sig!   - Daniel på Aimpoint

Aktuella kursorter

Har du frågor kring våra workshopar, hör gärna av dig till vår utbildningssamordnare Fredrik Sunmo (08-24 62 00 / [email protected]) eller använd chatten längst ned till höger på denna sida.

Klockslag: 08:45-16:00

Online-workshop 14 oktober
Deltar online: 6 450 kr
Boka 14 oktober

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning har utbildat och stöttat 3 500+ verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Vi är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 3 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Se vårt kursutbud