53

Facebook-analys av

PizzaButiken Borgholm

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från PizzaButiken Borgholm, baserad i Borgholm i Kalmar län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*53, vilket är 6 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. PizzaButiken Borgholm publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Få följare. Verksamheten har ganska få följare. Visst är det kul att nära och kära följer verksamheten, men det behövs en större volym för att det ska bli några affärer av det.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för PizzaButiken Borgholm. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
56
Följarskara
50
Frekvens
38
Följare
785
Interaktioner
1,4K
Interaktioner per inlägg
33,6
Interaktioner per följare
1,8
Inlägg per vecka
0,8

Vinnarinlägg

PizzaButiken Borgholm

Helgen är på ingång! Perfekt med Pizza! Helgchansen är igång, gilla & dela så har du chansen till 2 gratis valfria Pizzor nr 1-6 under helgen. Helgens deal är FamiljePizza 1-5 inkl 4 läsk 250:- After Work Fredag på Pubben 16-20 Valfri PubbenspecialPizza & 1 öl/vin/Cava/läsk 100:- Ny…

128 interaktionspoäng på 785 följare
PizzaButiken Borgholm

Helgchansen är igång, gilla & dela så har du chansen till 2 gratis valfria Pizzor! Ny meny, lägre priser och GRATIS utkörning vid 4 beställda Pizzor eller fler! ???? Ät hos oss, Take Away eller Utkörning så det ryker om Pizzorna!! ???????? Utkörning: Borgholm City 20:- Köpingsvik…

111 interaktionspoäng på 785 följare
Kurstipset: Facebook för företag (steg 1)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Kristianstad 26 april, Halmstad 2 maj, Mölndal 3 maj eller Varberg 4 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

PizzaButiken Borgholm

SÖNDAGSDEAL! -FamiljePizza Nr 1-5 inkl 4 läsk 250:- DAGENS TIPS! 89:- - Capricciosa De Lux. Skinka, champinjoner, västerbottenost, ananas, chili, oregano Veckans chans av en valfri Pizza gick till Billy Nilsson! Välkommen att hämta! 0485-132 50 Vi gör våra Pizzor med bästa råvarorna,…

3 interaktionspoäng på 785 följare
PizzaButiken Borgholm

Vi närmar oss stora Pizzaracet. Nyårsdagen!! Öppet från 12-bullarna är slut framåt 20....Take Away eller ät hos oss inne på Pubben. Men först lunchöppet 12-15 imorgon Nyårsafton. Take Away eller ät hos oss årets höjdare ” Pizza På Planka”. Varmt välkomna och ett Gott Nytt År!!

4 interaktionspoäng på 785 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

PizzaButik & Restaurang bredvid PUBBEN