65

Facebook-analys av

Skokloster Hotell & Restaurang

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Skokloster Hotell & Restaurang. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 29 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Skokloster Hotell & Restaurang publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
72
Följarskara
51
Frekvens
53
Följare
1,0K
Interaktioner
1,4K
Interaktioner per inlägg
109
Interaktioner per följare
1,4
Inlägg per vecka
1,9

Vinnarinlägg

Skokloster Hotell & Restaurang

Nu i helgen har vi världspremiär på vårt julbord i samband med Julmarknaden på Skokloster Slott den 2,3 december. Det firar vi med premiärpriser:) Välkomna!

601 interaktionspoäng på 1 039 följare
Skokloster Hotell & Restaurang

En bild säger mer än tusen ord..Här kommer några bilder från oss. Du är varmt välkommen! Fest, bröllop, konferens:)

275 interaktionspoäng på 1 039 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Skokloster Hotell & Restaurang
2 interaktionspoäng på 1 039 följare
3 mån sedan
Skokloster Hotell & Restaurang

Robert Wells. Tack för en fantastisk julkonsert hos oss. Vi ses hos oss nu på lördag igen kl 19,00:)

12 interaktionspoäng på 1 039 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.