71

Instagram-analys av

Jonas Parandian

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Jonas Parandian. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*71, vilket är 42 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Jonas Parandian publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
89
Frekvens
57
Följare
39,6K
Interaktioner
20,6K
Interaktioner per inlägg
1,7K
Interaktioner per följare
0,5
Inlägg per vecka
2,8

Vinnarinlägg

Jonas Parandian

VAD VILL NI HA TIPS OM? ☕️❄️Gled förbi (bokstavligt talat????) @mellqvistkaffebar på väg till träningen och funderade på vad nästa tips/övning ska vara om. Vill ni ha tips om: 1.Rygg 2.Axel 3.Något annat ????????Kommentera ????????

2 920 interaktionspoäng på 39 562 följare
Jonas Parandian

Har du tagit ditt dagliga isbad eller en kanske kalldusch den här veckan? ❄️???? Många har undrat varför! För mig är det ett sätt att slappna av, ta kontroll över min kropp, lugna mitt sinne och bli starkare mentalt. Våra kroppar har en enorm förmåga att anpassa sig. Har man det för…

2 255 interaktionspoäng på 39 562 följare

Förlorarinlägg

Jonas Parandian

HOW SLOW CAN YOU GO? ???????? Jag har den senaste tiden lagt ner åtskilliga timmar på att studera konsten i hur man rör sig i slowmotion. Och jag har upptäckt att den absolut svåraste biten att bemästra är slowmotion-hoppet! Här måste man hitta ett sätt att bryta mot gravitation och…

951 interaktionspoäng på 39 562 följare
Jonas Parandian

#2kvmmed stjärnklar himmel. Det var stundtals en ganska tuff helg. I morse när vi vaknade upp hade vi en krispig morgontemperatur på -17 grader. Men vi kämpade på, skidade runt, samlade ved och gjorde knäböj, upphopp och allt för att hålla värmen. OVÄRDERLIGA ÖGONBLICK. Och även fast…

1 223 interaktionspoäng på 39 562 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.