63

Instagram-analys av

Åtvidabergs fotbollförening

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Åtvidabergs fotbollförening. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Åtvidabergs fotbollförening publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
65
Följarskara
51
Frekvens
61
Följare
1,3K
Interaktioner
1,7K
Interaktioner per inlägg
145
Interaktioner per följare
1,3
Inlägg per vecka
4,0

Vinnarinlägg

Åtvidabergs fotbollförening

0-0 mot Kalmar i första gruppspelsmatchen i Svenska Cupen⚽️ @antonhallstensson hade ett av dom vassare lägena under matchen där målvakten gör en fin räddning⚽️ @ludwigtornberg påminner alla om att vi möter Östersund på Kopparvallen måndag 26 februari, vi ses där!♀

200 interaktionspoäng på 1 329 följare
Åtvidabergs fotbollförening

En del sover, en del spelar spel. #ViÄrÅFF #AlltidÅFF

192 interaktionspoäng på 1 329 följare

Förlorarinlägg

Åtvidabergs fotbollförening

Nu är RePong turneringen igång! Här avgör den nyblivna 27 åringen @andjoh91 mot @felixwinter i en av dom första gruppspelsmatcherna????

102 interaktionspoäng på 1 329 följare
Åtvidabergs fotbollförening

Laget värmer upp. ÅFF-TV sänder LIVE med start 12.50. Matchen köper du på:

104 interaktionspoäng på 1 329 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.