71

Facebook-analys av

Flügger farve

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Flügger farve, baserad i Oslo i Oslo County. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*71, vilket är 42 % bättre än medianen.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
100
Frekvens
56

Några expertråd från Nischad Utbildning

Publicera oftare! Flügger farve publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,3 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Kurstipset: Avancerad Facebook för företag
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Göteborg 7 maj, Stockholm 30 september, Malmö 26 november eller Stockholm 5 december.
Fler kurstillfällen >>>

Några intressanta värdemätare värda att följas

Följare
8,1K
Interaktioner
1,1K
Interaktioner per inlägg
82,6
Interaktioner per följare
0,1
Inlägg per vecka
1,3
Kurstipset: Avancerad Facebook för företag
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Göteborg 7 maj, Stockholm 30 september, Malmö 26 november eller Stockholm 5 december.
Fler kurstillfällen >>>

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

Kurstips

» Instagram för företag i Borås 4 april
» Facebook för företag 1 i Jakobsberg 9 april
» LinkedIn för företag i Göteborg 10 april
» Instagram för företag i Ystad 24 april
» Avancerad Facebook för företag i Göteborg 7 maj
» Marknadsföring i sociala medier i Umeå 8 maj
» Instagram för företag i Västerås 14 maj
» Facebook för företag 1 i Stockholm 15 maj
» LinkedIn för företag i Göteborg 16 maj
» Marknadsföring i sociala medier i Stockholm 21 maj

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 2 000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Flügger farve er en maling- og tapetleverandør med mange avdelinger i Norge. Flügger har lenge vært kjent som malerfagets leverandør.